Promotion

Agriturismo Lazio

  • Home
  • agriturismo-lazio

Lazio is veel meer dan Rome. De Italiaanse hoofdstad is natuurlijk niet te missen. Ik kom er regelmatig graag terug. Maar daarrond ligt een prachtige streek met Romeinse ruïnes, eeuwenoude kastelen en groene heuvels als uit een postkaart. In een agriturismo in Lazio verblijf je bovendien dicht bij de locals, weg van de grote massa. Even heerlijk helemaal weg tijdens een boerderijvakantie in Lazio!

Ontdek onbekend Lazio tijdens een boerderijvakantie

Lazio is iets minder bekend dan zijn beroemde bovenburen, Toscane en Umbrië. Toch hoeft de streek niet onder te doen voor de toeristische trekpleisters. Dat ontdekte ik toen ik met mijn huurauto – die in mijn reizen standaard is inbegrepen – door de streek trok. Ik bezocht de elegante kuststadjes Gaeta en San Felice Circeo. Net buiten Rome nam ik dan weer een frisse duik in het Lago di Bracciano en ging ik naar Villa Adriana. Deze unieke ruïnes van het paleis van keizer Hadrianus zijn niet te missen!

Agriturismo Lazio, genieten op het ritme van de natuur

Mijn agriturismo in Lazio voelde dan weer als thuiskomen. Een agriturismo is een boerderij waar je ook kunt logeren. Het zijn kleinschalige, rustige plekken. Het fijne aan een boerderijvakantie in Lazio is het eenvoudige leven. Hier geniet je op het ritme van de natuur… met de nodige luxe, uiteraard!

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's