Promotion

Agriturismo Umbrië

  • Home
  • agriturismo-umbrie

Agriturismo Umbrië

Schilderachtige meren, ongerepte natuur en pittoreske bergdorpjes: zo herinner ik me Umbrië. Deze regio is het groene hart van Italië. Verblijf jij het liefst ver van de massa en wil je het authentieke Umbrië ontdekken? Dan is een vakantie op een agriturismo echt wat voor jou.

Wat is een agriturimo in Umbrië?

Een agriturismo is een Italiaans boerenbedrijf dat haar deuren heeft geopend voor gasten. Het is dus een vakantieadresje op het platteland. In Umbrië kun je bijvoorbeeld verblijven op een wijnboerderij, een veehouderij, een saffraanboerderij of truffelreservaat. Ook in andere regio’s in Italië vind je agriturismi, zoals op het eiland Sardinië of in de regio’s Toscane en Puglia. Elke regio kent haar eigen kenmerken en specialiteiten. Zo vind je agriturismi in allerlei vormen, zoals een authentiek landhuis of een kleinschalig bed&breakfast. Maar altijd omringd door natuur en ver weg van het massatoerisme.

Proef het authentieke Umbrië tijdens een boerderijvakantie

Umbrië staat bekend om haar bijzondere seizoensproducten zoals asperges, champignons en natuurlijk truffels. De eigenaren van agriturismi in Umbrië hebben dan ook vaak veel verstand van de lokale cuisine en staan graag in de keuken om hun gasten te verassen met de lekkerste gerechten. Van het land, zo op je bord. Verlang je al naar lange diners buiten op het terras?

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials