Promotion

Charme b&b

Ik installeer me aan de ontbijttafel. Mijn gastvrouw zet nog gauw een schaal sappige vijgen neer, net geplukt uit haar tuin. “Mangia, Eliza” maant ze me aan en ze rept zich naar de keuken om een lading verse sfogliatelle uit de oven te halen. Gulheid en gastvrijheid, dat vind ik zo heerlijk aan een charme b&b!

De warmte van de Middellandse Zee

Het hoeft al lang niet meer gezegd te worden: aan de Middellandse Zee is het goed leven. In een charme b&b wordt dat nog eens extra duidelijk. Hier begin je de dag met een rijkelijk ontbijt. De eigenaars leren je met plezier hun lokale specialiteiten kennen. Jij moet enkel je voeten onder tafel schuiven. In een unieke bed and breakfast is het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag!

Kleinschalige charme b&b in de Mediterannée

Die zuiderse gastvrijheid vind je van Portugal tot Griekenland. In de Algarve, bijvoorbeeld, begin je de dag met zicht over de kliffen die dramatisch in zee duiken. Met een goed gevulde maag ontdek je daarna de prachtige wandelingen of de stille zandstranden. Ook in Italië en Spanje vind je ontelbare charme b&b’s. Op mijn reizen hield ik mijn favoriete plekjes bij. Die unieke charme b&b’s stel ik je hieronder graag voor. En mag ik het nog was leuker maken? Als je bij mij boekt, is de auto meteen inbegrepen. Begin dus al maar die woordjes Grieks, Portugees, Spaans of Italiaans bij te schaven!

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials