Vakantie met kinderen

Sla jij met je gezin linksaf dit jaar? Boek jouw gezinsvakantie met korting!

In alle rust genieten én toch een unieke vakantie? Sla dan met jouw gezin dit jaar linksaf! Bij mijn adresjes vier je samen vakantie op een bijzondere en toch kindvriendelijk locatie. Duik zelf in een boek terwijl de kids in het veilige zwembad plonsen. Vaak is er een speeltuintje of worden er leuke uitstapjes georganiseerd door de lieve eigenaren. Ook kan je een babybedje en –stoel huren, zodat je dat niet als bagage hoeft mee te nemen. Voor de huurauto kan je een kinderstoeltje reserveren. Heb je al zin om te vertrekken? Wacht dan niet te lang met boeken. Deze unieke vakantiehuizen zijn namelijk snel vol!

Ik heb nu een klein cadeautje speciaal voor gezinnen. Reis je met kinderen onder de 18 jaar, dan ontvang je met de code EZ19_GEZIN50 nu €50,- korting op jouw gezinsvakantie*.

Naast reizen met kinderen heb ik ook de mooiste culinaire reizen en duurzame reizen op een rijtje gezet.
*Geldig op een vliegvakantie bij Eliza was here, als je boekt voor 11 februari 2019 en met een vertrekdatum voor 31 oktober 2019. Deze korting is eenmalig te gebruiken, niet geldig in combinatie met andere promoties, niet geldig op reeds gemaakte boekingen en niet inwisselbaar voor contanten.

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials