Informatie m.b.t. het coronavirus

Vind hier antwoord op jouw vragen

 1. Home
 2. Corona

Veilig & voorbereid jouw vakantie tijdens corona tegemoet

Alles volgens de Covid-19 regelgeving

Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te informeren over de huidige manier van vakantie vieren. De veranderingen in de Covid-19 regelgeving op bestemmingen volgen elkaar snel op, daarom is het belangrijk om dit regelmatig te bekijken op onze reisadvies pagina, bijvoorbeeld ook kort voor jij vertrekt.

Via deze pagina vind jij o.a. informatie over reisadvies en regelgeving op bestemmingen, corona-vouchers, veiligheid en hygiëne, garanties, omboeken en veel gestelde vragen.

 • Wil jij een vakantie boeken?
  Dat kan!  Vanaf 19 april 2021 is het opnieuw mogelijk om op vakantie te gaan naar vakantiebestemmingen met code groen en oranje. In onze Zoek & Boek kan jij de adresjes vinden die momenteel boekbaar zijn of neem alvast een kijkje in de zomer van 2021.
 • Kan jij een vakantie boeken als er een negatief reisadvies geldt?
  Indien er een negatief reisadvies geldt op een bestemming, dan hanteren wij een periode van 18 dagen waarin een bestemming niet boekbaar is. De reisperiodes na deze 18 dagen kan jij gewoon boeken. Geldt hierna nog steeds een negatief reisadvies? Dan wordt deze periode verlengd met 18 dagen en worden deze vakanties geannuleerd. Jij kan deze adresjes dan ook niet meer boeken.
 • Ga jij op vakantie in een periode dat het negatieve reisadvies verlengd of gegeven wordt?
  Dan stellen wij jou op de hoogte en annuleren de vakantie. Het is belangrijk om te onthouden dat wij jou informeren over jouw vakantie indien er een verandering plaats vind. Wij vragen daarvoor jouw begrip en vertrouwen dat wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Veel gestelde vragen over corona & jouw vakantie

Vind alle antwoorden via deze pagina

Wij begrijpen dat jij vragen hebt over jouw geboekte of geannuleerde vakantie. Wij willen zo duidelijk mogelijk antwoord geven op alle vragen die hierover zijn. Daarom werken wij er met man en macht aan om iedereen zo snel mogelijk te informeren. Om dit in volgorde van urgentie te kunnen doen, is het belangrijk dat er geen contact met ons wordt opgenomen, maar dat jij wacht op bericht van ons. Er kunnen drie dingen gebeuren met jouw vakantie:

 1. Jouw vakantie kan niet doorgaan
 2. Jouw vakantie wel doorgaan
 3. Jouw vakantie kan doorgaan, maar met aanpassingen in de accommodatie

Uitgebreide informatie over deze mogelijkheden, informatie over de verschillende scenario's voor jouw vakantie en meer veelgestelde vragen over corona en jouw vakantie vind je op de FAQ via onderstaande knop.

Welke garanties kunnen wij bieden?

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken

Flexibel omruilen
Als jij merkt dat je nog niet toe bent aan vakantie, of graag meer zekerheid wilt door de vakantie alvast te verzetten, maak dan gebruik van de flexibele omruilservice. Jij kan jouw vakantie 6 weken voor vertrek omboeken, mits jouw boeking aan de omboekvoorwaarden voldoet. Op het moment dat jij omgeboekt bent, zijn de normale betalingsvoorwaarden weer van toepassing. Dat betekent dat jij de restantbetaling dan pas weer twee weken voor de nieuwe vertrekdatum hoeft te voldoen.

Prijsgarantie
Mocht jouw vakantie door ons geannuleerd worden in verband met het coronavirus, zorgen wij er uiteraard voor dat jij jouw geld niet kwijt bent. Daarom hebben wij de prijsgarantie geïntroduceerd, geldig voor vouchers uitgegeven voor 1 januari 2021. Wij zorgen ervoor dat jij dezelfde vakantie volgend jaar nog een keer kan boeken voor exact dezelfde prijs, dankzij onze prijsgarantie. Wij hopen jou hiermee zekerheid en rust te bieden.

Geld Terug Garantie
Helaas waren wij bij een negatief reisadvies genoodzaakt klanten een voucher te geven. Wij zijn gaan kijken naar de mogelijkheden om een Geld Terug Garantie op te zetten. Vanaf 24 september 2020 heb jij recht op de Geld Terug Garantie. Wanneer jouw vakantie met een vertrek tussen 15 december 2020 en 31 oktober 2021 wordt geannuleerd vanwege een negatief reisadvies, bieden wij de garantie dat jij jouw geld terug krijgt.

Repatriëringsgarantie
De veiligheid van onze gasten is onze hoogste prioriteit. Als jij een vakantie incl. vlucht en huurauto bij ons boekt, word jij automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie. Mocht het reisadvies tijdens jouw verblijf van positief naar negatief (code oranje) wijzigen, zorgen wij voor een veilige terugreis naar huis.

Op zoek naar een vakantie na corona?

Ontdek Nederland en Europa op jouw manier

Reizen naar een plekje waar jij alle vrijheid hebt om vakantie te vieren, weg van de massa, is niet eerder zo belangrijk geweest. Bij onze kleinschalige adresjes kunnen wij dit voor jou verwezenlijken. Jij zit op een rustige locatie met weinig mensen, waardoor afstand houden zeer eenvoudig is. Zo kan jij onbezorgd genieten.

Genieten bij kleinschalige adresjes en contacten mogen leggen met lieve eigenaren is iets waar wij altijd over zijn blijven dromen. Naast een vliegvakantie incl. verblijf en huurauto, bieden wij ook autovakanties aan, zodat jij zelf kan bepalen hoe jij reist. Ons aanbod voor 2021 staat hiervoor al grotendeels online. Is jouw adresje nog niet boekbaar? Stel dan Eliza's droomreiswekkertje in en krijg automatisch bericht als jouw favoriete adresje beschikbaar is.

Zomer 2021

Jij kan al adresjes boeken!

Winterzon

Tijdens koude dagen naar de zon

Autovakantie

Met eigen auto