Informatie m.b.t. het coronavirus

Vind hier antwoord op jouw vragen

  1. Home
  2. Corona

Beste reiziger,

Het is onze missie om onvergetelijke ervaringen, voor en met jou, te creëren tijdens een welverdiende vakantie. Wij vinden het teleurstellend dat we dit vanwege de uitbraak van het coronavirus niet kunnen doen.

Toch kijken we positief naar de toekomst en durven we te dromen over bijzondere reizen in de Mediterranée. Wij werken er bij Eliza was here hard aan om dit mogelijk te maken zodra de situatie het toelaat.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle informatie en artikelen over de aanpak van Eliza was here rondom de uitbraak van COVID-19. We vragen je om te kijken of je hier het antwoord op jouw vragen kunt vinden. Natuurlijk zijn we zoals gewoonlijk voor overige of specifieke vragen tijdens openingstijden bereikbaar via telefoon of e-mail.

We hopen dat we je kunnen helpen om mooie herinneringen te creëren in de toekomst. Voor nu willen we je bedanken voor jouw steun en begrip.

Blijf veilig en gezond.
Samen dromen we alvast over de volgende vakantie. Ik houd alles in de gaten en breng je meteen op de hoogte als de situatie verandert.

Ga snel naar de belangrijkste informatie

Hoe zit het met jouw (geannuleerde) vakantie?

Inspiratie opdoen voor jouw droomreis?

Een vakantie na corona

Wij hopen dat we snel weer mogen genieten van reizen naar unieke bestemmingen, genieten bij kleinschalige adresjes en contacten mogen leggen met lieve eigenaren. Voor nu blijft het voorlopig even bij dromen en wij hopendat jullie deze droom met ons delen.

Ondertussen is er genoeg inspiratie te vinden op de website te vinden om uit te kijken waar de volgende reis naartoe gaat.

Dream now, travel later

Wegdromen bij bijzondere reizen

Eliza's droomreiswekkertje

Meld je aan bij je favoriete adresje

Voorboeking

Leg jouw adresje vast voor zomer 2021

Winterzon

Tijdens de koude dagen naar de zon

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief