Corona-vouchers

Gebruik hier jouw vakantie-tegoed

  1. Home
  2. Corona
  3. Corona vouchers

Heb je een voucher ontvangen?

Bekijk hier hoe je jouw voucher gebruikt

Indien jij vanwege de coronacrisis een SGR corona-voucher of een Eliza was here corona-voucher hebt ontvangen, kun je deze hier gebruiken voor het boeken van een nieuwe vakantie. Je gebruikt jouw voucher eenvoudig als betaalmiddel in stap 4, na het maken van jouw boeking.

Jouw corona-voucher kan gebruikt worden voor boekingen die gemaakt worden binnen één (1) jaar na uitgifte voor een bestemming en vertrekperiode naar jouw keuze.

Hoe betaal je met de vouchers?

Dream now, travel later

Droom jij stiekem al over een vakantie volgend jaar? Je bent niet de enige... Dagelijks spreek ik met de lieve eigenaren van mijn adresjes en zij kunnen ook niet wachten op jouw komst. Door jouw voucher in te zetten voor een nieuwe droomreis kun je alsnog beginnen aan de voorbereidingen van vakantiepret. Ga je weer naar hetzelfde adresje of ben je al aan het speuren naar een ander adresje? 

Ik ben druk bezig om je van zoveel mogelijk inspiratie te voorzien en het je zo makkelijk mogelijk te maken. Zo ben ik al vele adresjes voor de winterzon en volgende zomer aan het toevoegen aan de Zoek & Boek. Voor de plekjes die dat nog niet hebben, heb ik een droomreiswekkertje ingesteld, schrijf je in en ontvang als eerste bericht als je dit adresje kunt boeken voor een zomervakantie in 2021. 

Over welk plekje ga jij dromen?