Informatie over bestemmingen

Alles over de corona regelgeving

 1. Home
 2. Corona
 3. Informatie bestemmingen

Wat zijn de regels op onze bestemmingen?

Eliza's wijs op reis-lijstje

Op deze pagina kan jij navigeren naar de huidige informatie over de regelgeving per bestemming. Wij doen ons best om deze informatie zo compleet mogelijk voor jou te maken. Zo kan jij straks voorbereid en met een veilig gevoel op reis.

Hieronder vind jij de bestemmingen waarvan de regelgevingen momenteel bij ons bekend zijn en wij werken er met man en macht aan om dit overzicht zo compleet mogelijk te houden. 

Voor vakanties naar bestemmingen die nog niet zijn geopend, maar waarbij er wel de verwachting is uitgesproken dat ze binnenkort de grenzen openstellen, blijven wij de situatie op de voet volgen. Hetzelfde geldt voor de bestemmingen waar momenteel nog de status 'alleen noodzakelijke reizen' geldt. Zodra deze vakanties mogelijk zijn of als wij meer informatie hebben, informeren wij jou daarover.

Belangrijke informatie voor jouw heenreis en terugreis:

 • Reis jij via een Nederlandse luchthaven? Dan is het verplicht om deze gezondsheidsverklaring uitgeprint bij jou te dragen.
 • Vanaf 1 augustus is het voor alle reizigers die met het vliegtuig of per boot naar België reizen verplicht om het Passenger Locator Form in te vullen. Dit formulier dient 48 uur voor aankomst in België digitaal te worden ingevuld. Let op: reis jij via een Belgische luchthaven en verblijf jij minder dan 48 uur in België? Dan hoef jij het formulier niet in te vullen.
 • Controleer voor vertrek bij de regelgeving van jouw vakantiebestemming of jij verplicht een formulier moet invullen of een test moet afnemen.
 • Het is jouw eigen verantwoordelijkheid een formulier in te vullen of een test af te nemen.

Soms ontwikkelt het nieuws zich extreem snel. Bekijk daarom voor actuele reisadviezen altijd de website van:

Deze informatie is met zorg samengesteld door Eliza was here op basis van informatie verstrekt van de Nederlandse en buitenlandse autoriteiten. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Eliza was here geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

 • Kleinschalig & weg van de massa
 • Flexibele omruilgarantie
 • Hygiëne en veiligheid volgens Covid-19 regelgeving
 • Financiële zekerheid via SGR
 • Altijd verzekerd van repatriëring

Italië

We mogen weer!

Cyprus

We mogen weer!

Malta

We mogen weer!