Reisadvies & informatie voor onze bestemmingen

Alles over de corona regelgeving

  1. Home
  2. Corona
  3. Informatie bestemmingen

Hoe zit het met het reisadvies en regels op onze bestemmingen?

Een handig overzicht

Op deze pagina kan jij navigeren naar de huidige informatie over de regelgeving per bestemming. Wij doen ons best om deze informatie zo compleet mogelijk voor jou te maken. Zo kan jij straks voorbereid en met een veilig gevoel op reis.

Hieronder vind jij de bestemmingen waarvan de regelgevingen momenteel bij ons bekend zijn en wij werken er met man en macht aan om dit overzicht zo compleet mogelijk te houden. Indien er een negatief reisadvies geldt op een bestemming, dan hanteren wij een periode van 18 dagen waarin een bestemming niet boekbaar is. De reisperiodes na deze 18 dagen kan jij gewoon boeken. Geldt hierna nog steeds een negatief reisadvies? Dan wordt deze periode verlengd met 18 dagen en worden deze vakanties geannuleerd. Jij kan deze adresjes dan ook niet meer boeken. Mocht jij een vakantie hebben geboekt, zullen wij jou daar over informeren. Jij hoeft geen contact met ons op te nemen.

Momenteel kan jij via Eliza was here met de auto of het vleigtuig naar bestemmingen in Europa op vakantie. Bekijk hieronder het actuele reisadvies voor onze bestemmingen. Soms ontwikkelt het nieuws zich extreem snel. Bekijk daarom voor actuele reisadviezen altijd de website van:

Waar kan jij op vakantie?

Laatste update: 01-03-2021

Onze bestemmingen in Europa

  • Reizen niet mogelijk

  • Reizen (deels) mogelijk

Er geldt voor buitenlandse bestemmingen een negatief reisadvies (Alleen noodzakelijke reizen. Er zijn gezondheids- en veiligheidsrisico's, een inreisverbod en/of quarantaineverplichting).

Land Reizen momenteel mogelijk Regio's open Aanbod Covid-19 regelgeving
Cyprus Nee - Zomer 2021 / Winterzon 2021-2022 Bekijk informatie
Frankrijk Nee - Zomer 2021 Bekijk informatie
Griekenland Nee - Zomer 2021 Bekijk informatie
Italië Nee - Zomer 2021 / Winterzon 2021-2022 Bekijk informatie
Malta Nee - Zomer 2021 Bekijk informatie
Nederland Nee - Zomer 2021 / Winterzon 2021-2022 Bekijk informatie
Portugal Nee - Zomer 2021 / Winterzon 2021-2022 Bekijk informatie
Spanje Nee - Zomer 2021 / Winterzon 2021-2022 Bekijk informatie

 

Belangrijke informatie voor jouw heenreis en terugreis:

  • Reis jij via een Nederlandse luchthaven? Dan is het verplicht om deze gezondsheidsverklaring uitgeprint bij jou te dragen.
  • Vanaf 1 augustus is het voor alle reizigers die met het vliegtuig of per boot naar België reizen verplicht om het Passenger Locator Form in te vullen. Dit formulier dient 48 uur voor aankomst in België digitaal te worden ingevuld. Let op: reis jij via een Belgische luchthaven en verblijf jij minder dan 48 uur in België? Dan hoef jij het formulier niet in te vullen.
  • Controleer voor vertrek bij de regelgeving van jouw vakantiebestemming of jij verplicht een formulier moet invullen of een test moet afnemen. Jij kan via ons een PCR-test afnemen op bestemmingen waar dit verplicht is. Lees meer op deze pagina.
  • Het is jouw eigen verantwoordelijkheid een formulier in te vullen of een test af te nemen.

Deze informatie is met zorg samengesteld door Eliza was here op basis van informatie verstrekt van de Belgische en buitenlandse autoriteiten. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Eliza was here geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Benieuwd hoe een vakantie tijdens corona eruit ziet?

Reiziger aan het woord

Wij vroegen onze gasten om hun ervaringen en die wilden ze graag delen.