PCR-test voor jouw vakantie

 1. Home
 2. Corona
 3. PCR-test

Eenvoudig de PCR-test boeken bij Eliza was here

Zonder zorgen op reis

Je kunt weer naar ongerepte plekjes reizen! Om veilig op reis te kunnen, is het voor sommige bestemmingen verplicht om een PCR-test of Antigeen (snel)test af te nemen.  

Hoe werkt het boeken van een PCR-test?

Je kan voor een voordelig tarief van €37,50 p.p. een PCR test of voor €30,- p.p. een Antigeen-sneltest inboeken bij onze partner Eurofins in België.

 • Ga naar https://jouwcoronatest.com/

 • Klik op afspraak maken en volg de stappen

 • Jouw vouchercode is je boekingsnummer + deelnemer nummer, gescheiden door een streepje.
  Voorbeeld: Een reisgezelschap bestaat uit 3 personen. Het boekingsnummer is 1234567. De vouchercodes die bij de test-aanvragen gebruikt moeten worden zijn:
  1234567-1
  1234567-2
  1234567-3

 • Na het invoeren van jouw vouchercode wordt de aangepaste prijs zichtbaar. De betaling loopt vervolgens via Eurofins.

 • Binnen 24 uur volgt per mail de uitslag. Ben je negatief getest, dan ontvang je direct het reiscertificaat. Neem contact op met klantenservice_covid@nmdl-lcpl.nl of 088 235 02 95 als je deze niet ontvangt.

Voor meer informatie over de testen verwijzen wij je graag naar onze FAQ hieronder. We wensen jou een veilige reis toe!

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld door Eliza was here in samenwerking met Eurofins op basis van informatie verstrekt door de Belgische autoriteiten. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaarden Eliza was here en Eurofins geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.