Prijsgarantie voor corona-voucher

Zelfde reisje, zelfde prijsje

 1. Home
 2. Corona
 3. Prijsgarantie

Prijsgarantie voor voucherhouders

Boek dezelfde reis, voor dezelfde prijs met de unieke prijsgarantie van Eliza was here

Is jouw reis bij Eliza was here tijdens de coronacrisis geannuleerd? Dat vinden we heel erg vervelend.

Van uitstel hoeft geen afstel te komen en daarom bieden we de mogelijkheid om precies dezelfde reis volgend jaar te boeken als jouw vakantie is geannuleerd vanwege de Covid-19 uitbraak. Door onze prijzen hetzelfde te houden hopen wij zekerheid en rust te kunnen bieden. Je kunt op deze manier jouw voucher dus inzetten en, zij het iets later, toch genieten van jouw droomvakantie.

Hetzelfde reisje voor hetzelfde prijsje. Hoe werkt de prijsgarantie?

 1. Controleer voordat je gaat boeken of je aan alle voorwaarden zoals hieronder vermeld voldoet. Twijfel je of je aan de voorwaarden voldoet? Neem voor het maken van de boeking contact met ons op om te verifiëren of jouw vakantie aan de voorwaarden voldoet.
 2. Indien je aan alle voorwaarden voldoet en je hebt dezelfde reis gevonden dan kun je de reis gaan boeken. Is dezelfde reis nog niet te boeken gebruik dan de Eliza’s droomreiswekkertje of maak een voorboeking zodat je zeker weet dat je op tijd bent om de vakantie te boeken.
 3. Heb je de vakantie geboekt kies dan als betaalmethode de corona-voucher en vul de vouchercode + emailadres en geboortedatum van de voucherhouder (hoofdboeker vorige reis) in.
 4. Vul daarna alle velden van het onderstaande Prijsgarantie formulier in (telefoonnummer is optioneel).
 5. Wij nemen de aanvraag in behandeling en voldoe je aan alle voorwaarden dan passen we het totaalbedrag van je nieuwe vakantie aan in jouw boeking. Als je direct bij het maken van je nieuwe boeking al betaald hebt, dan storten we het teveel betaalde bedrag binnen drie weken terug op jouw rekening.

We hopen dat je gaat genieten van een unieke vakantie met Eliza was here. Droom alvast even weg.

Prijsgarantie formulier

Oude boekingsnummer:*
Nieuwe boekingsnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:

* Verplichte velden

info Jouw gegevens worden verwerkt volgens onze privacy verklaring.

Inspiratie voor jouw volgende reis?

Een vakantie op jouw manier

Langzamerhand kunnen we weer gaan reizen in de Mediterranée en wij kijken er al naar uit. Voor de zomer en winter van 2020 kun je speuren tussen alle adresjes en ook de zomer van 2021 is al beschikbaar. Zo kun je op jouw gemak vooruit kijken in welke periode jij op vakantie wilt. 

Van het vliegtuig tot de eigen auto, we hebben een divers aanbod voor je om toch jouw droomreis te kunnen maken, op jouw manier. Op onze corona informatie pagina kun je alles vinden over de maatregelen die wij treffen om alles zo veilig mogelijk voor je te maken, zo kun je alsnog onbezorgd genieten. 

Voorwaarden voor de prijsgarantie van de corona-vouchers

Prijsgarantie voor vakantiegangers in het bezit van corona-vouchers

Is jouw reis tijdens de coronacrisis geannuleerd? Bij ons heb je recht op dezelfde reis voor dezelfde prijs.Omdat we ons goed beseffen dat de annulering van jouw vorige vakantie erg teleurstellend geweest moet zijn, willen we je met onze ‘prijsgarantie voor voucherhouders’ de mogelijkheid bieden om dezelfde reis een jaar later alsnog te maken voor dezelfde prijs.

Wil je hier graag gebruik van maken of twijfel je of jouw vakantie onder de prijsgarantie valt? Neem dan contact met ons op via info@elizawashere.be of bel ons op 03 808 10 67.

 • Je hebt een SGR corona-voucher of Eliza voucher vanwege het annuleren van jouw vakantie door het COVID-19 virus.
 • Het betreft een prijsgarantie van een identieke pakketreis. Voor de prijsgarantie geldt dat alle reiselementen gelijk moeten zijn, deze reiselementen omvatten onder andere (maar niet uitsluitend):
  o Dezelfde accommodatie en verzorging
  o Hetzelfde kamertype
  o Dezelfde reisduur
  o Dezelfde categorie huurauto
  o Aankomst & vertrek op dezelfde datum, of maximaal 7 dagen eerder of later in 2021*
  o Dezelfde vertrek- & aankomstluchthaven
  o Hetzelfde aantal personen (ook: kinderen en baby’s**)
  o Ruimbagage, indien deze bij de vorige reis inbegrepen was
 • Het betreft een prijsgarantie inclusief reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds.
 • Het betreft een prijsgarantie exclusief verzekeringen.
 • De prijsgarantie voor voucherhouders is niet te combineren met andere acties.
 • Om aanspraak te maken op de prijsgarantie, dien je jouw nieuwe boeking binnen 12 maanden na de boekdatum van je geannuleerde vakantie te maken.
 • De voorwaarden van de prijsgarantie kunnen naar aanleiding van ontwikkelingen in de reisbranche aangepast worden. Controleer daarom altijd de actueel geldende voorwaarden op het moment van boeken.

* Zou je in 2020 in één van onderstaande schoolvakanties vertrekken, dan geldt de garantie alleen voor dezelfde schoolvakantieweek in 2021. Zou je buiten de genoemde schoolvakanties vertrekken, dan geldt de prijsgarantie niet voor vertrek in de schoolvakanties in 2021.

Zomervakantie: vertrek tussen 01-07-2020 en 31-08-2020
Herfstvakantie: vertrek tussen 02-11-2020 en 8-11-2020

Paasvakantie: vertrek tussen 05-04-2021 en 18-04-2021
Zomervakantie: vertrek tussen 01-07-2021 en 31-08-2021
Herfstvakantie: vertrek tussen 01-11-2021 en 07-11-2021

** Zou je in 2020 reizen met een baby, die volgens onze website nu als kind berekend wordt dan betaal je het verschil bij. Neem contact met ons op voor een prijsvoorstel en eventuele boeking.