Promotion

Vakantie Cycladen

Droom je van een vakantie op de Cycladen? Het meest bekende eiland van deze Griekse eilandengroep is Santorini. Tijdens mijn reizen naar Santorini heb ik een aantal bijzondere vakantieadresjes gevonden, die ik graag met jou deel!

Overal wit en blauw op Santorini

De Cyladen vormen een Griekse eilandengroep van ruim twintig eilandjes die zich bevinden in de Egeïsche zee. Tijdens een vakantie naar de Cycladen vind je uitgestrekte stranden, een azuurblauwe zee en een verrassende Grieks keuken. Ik vergeet nooit meer de dag dat ik op Santorini voor de eerste keer de authentieke witte huisjes met blauwe deuren en ramen zag. Ik wandel dan ook graag door de straatjes van de vele charmante dorpjes.

Eilandhoppen

Op Santorini ontdekte ik de meest unieke adresjes voor een ontspannen vakantie. Geen massahotel met buffet, maar bijvoorbeeld slapen in een traditioneel molentje. Mijn vakantieadresjes zijn veelal kleinschalig opgezet, met maar een klein aantal kamers en een gastvrije eigenaar. De Griekse gastheer of gastvrouw heeft alle aandacht voor jou en zal je met open armen ontvangen. Een huurauto is altijd inbegrepen, dus je kunt gemakkelijk het hele eiland verkennen. Of neem de ferry en hop naar één van de kleine eilandjes in de buurt. Een vakantie naar de Cycladen is werkelijk magisch!

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials