Dream now, travel later

Droom weg bij mijn ontdekkingen...

  1. Home
  2. Dream now travel later

Dream now, travel later...

Ik hoop dat alles goed met jullie gaat.

Jullie weten als geen ander dat ik ervan houd om op pad te gaan en onontdekte plekjes te vinden. Helaas is het nu niet mogelijk om mijn vakantieadresjes met jullie te delen. Gelukkig kunnen we wel samen wegdromen bij de onvergetelijke vakantiemomenten. Bekijk snel mijn video om de fijne vakantie herinneringen niet te vergeten en alvast uit te kijken naar de volgende vakantie.

Laten we samen ervoor zorgen dat we snel weer mogen reizen, ontdekken en proeven van alles wat de Mediterranée ons te bieden heeft.

#DreamNowTravelLater

Liefs, Eliza

Meld je aan voor jouw droombestemming

Jouw unieke adresje in 2021

Veel van mijn adresjes zijn al voor 2021 te boeken. Helaas is het nog niet gelukt om al mijn adresjes voor 2021 online te zetten. Bij adresjes die nog niet beschikbaar zijn voor de zomer* van 2021, heb ik mijn droomreiswekkertje ingesteld. Door je bij het adresje aan te melden voor het Eliza’s droomreiswekkertje, krijg jij als eerste bericht als het adresje voor 2021 te boeken is.

Mocht je voor 2021 nog geen droombestemming hebben, maar wil je wel op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

*Eliza’s droomreiswekkertje is alleen beschikbaar voor adresjes die in het zomerseizoen te boeken zijn.

over-eliza-was-here-illustratie-09

Jouw voorboeking voor de volgende vakantie!

Leg alvast jouw favoriete adresje vast

Een voerboeking voor volgend jaar? Het zijn onzekere tijden en misschien stel je liever je vakantie uit naar volgend jaar. Weet je al welk droomplekje je wilt gaan bezoeken of ben je helemaal verliefd op dat unieke plekje waar je al eens eerder bent geweest? Maak dan nu een voorboeking via dit formulier, zodat het alvast voor je wordt vastgehouden als het weer boekbaar is.

over-eliza-was-here-illustratie-08

Laat je inspireren door Eliza's tips

Leuk om te weten

Volg je mij al?

Via mijn social media kanalen houd ik jullie op de hoogte van de leukste tips en inspiratie. Houd het goed in de gaten, want het kan ook zijn dat ik af en toe een winactie met jullie deel. Op mijn blog kun je je vermaken met het lezen van mijn reisverhalen van afgelopen jaren en kun je zelf aan de slag met mijn unieke Mediterrane recepten. Als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, ontvang je een update van mij en krijg je de laatste nieuwtjes te weten.