Promotion

Erfgoedlogies

Ik plofte neer op het met witte lakens gedrapeerde hemelbed. De kamer had ooit aan een markiezin toebehoord. Dat had Elena me verteld, de eigenares van de kleinschalige erfgoed b&b. Ik stelde me voor hoe de markiezin zich er had voorbereid voor het diner, net zoals ik nu deed. De geuren van urenlang garende stoofschotels kwam met de zeebries al door het open raam.

Terug in de tijd met erfgoedlogies

Het is geen geheim: ik hou van unieke plekken met karakter. Daarom ga ik graag naar erfgoedlogies. Dat zijn kleinschalige hotels of erfgoed b&b’s met een verhaal. Gelukkig barst de Middellandse Zee van de cultuur en de geschiedenis. Zo stootte ik op unieke plekjes die me terug in de tijd slingerden. Met de luxe van vandaag, uiteraard!

Cyprus, hemel voor erfgoed b&b

Op Cyprus bijvoorbeeld, leerde ik verschillende erfgoedlogies kennen. Het eiland, met zijn lange geschiedenis, is heerlijk om je even terug te trekken in de tijd. Lange zandstranden met prachtig blauw water wissel je zo af met Romeinse ruïnes en Ottomaanse en Venetiaanse gebouwen. Aangezien bij mij een auto meteen inbegrepen is als je boekt, trek je er gemakkelijk op uit op Cyprus En ‘s avonds ontspan je je met lekker eten en zalige Cypriotische wijn op het met wijnranken overdekte terras van je eigen erfgoed b&b!

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials