Promotion

Kleinschalige vakanties

  • Home
  • kleinschalige-vakantie

Authentieke en charmante accommodaties

Hoi ik ben Eliza van reisorganisatie Eliza was here. Op mijn website vind je authentieke en kleinschalige vakanties rondom de Middellandse zee. Omdat ik zelf het liefste ver weg van het massatoerisme verblijf, ben ik altijd opzoek naar ongerepte plekjes. En omdat ik weet dat ik niet de enige ben, deel ik die plekjes graag met jou!

Vriendelijke eigenaren

De accommodaties die je op mijn website vindt heb ik niet alleen geselecteerd op kleinschaligheid, ook een vriendelijke eigenaar en een bijzonder locatie maken het verblijf bijzonder. Een zwembad of een strand in de buurt vind ik ook zeer belangrijk. Daarnaast zijn al mijn vakantieverblijven gelegen rondom de Middellandse Zee, daar heb ik de mooiste plekjes voor je ontdekt.

Om al deze bijzondere vakanties te selecteren ga ik persoonlijk langs bij elk hotel, praat ik met de eigenaren en met locals die ik tegenkom. Zo ontdek ik de plekjes waarvan ik weet dat jij een unieke beleving zal ervaren. Genietend van de omgeving en ver weg van de massa. Dat maakt een kleinschalige vakantie bijzonder.

Inclusief huurwagen

Omdat ik het belangrijk vind dat je tijdens je vakantie nergens meer aan hoeft te denken, zijn bij de vliegvakanties die je op mijn website boekt een huurwagen, de vlucht en het verblijf inbegrepen. Zo kun je zelf de omgeving verkennen en ben je niet afhankelijk van het massale busvervoer.

Word je hier enthousiast van? Bekijk dan mijn kleinschalige vakanties die ik voor je heb ontdekt.

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials