Promotion

Paasvakantie 2019

Een voorproefje op de zomer!

De dagen worden langer, de zon laat zich steeds meer zien: de lente komt eraan! Elk jaar krijg ik tijdens het voorjaar weer zin om nieuwe reisplannen te maken en bijzondere plekjes te ontdekken. Zalig: genieten van de eerste zonnestraaltjes en de opbloeiende natuur, lekker ver weg van huis.

Tijdens de paasvakantie ga ik het liefst naar bestemmingen waar de temperatuur in april al lekker begint te stijgen, zoals de Canarische eilanden. Van deze eilanden met hun diverse natuur, oneindige vergezichten en prachtige stranden krijg ik nooit genoeg.

Ook neem ik in de paasvakantie graag de tijd om even te ontspannen. Zo zoek ik bijvoorbeeld de rust op in Italië. Sicilië blijft een van mijn favorieten. De kronkelende wegen, mooie uitzichten over zee en de heerlijke gerechten gaan nooit vervelen. Met Pasen kun je hier bijvoorbeeld colomba pasquale proeven, een zoete cake in de vorm van een duif. Een typisch Italiaanse paastraditie!

Jouw paasvakantie 2019

De datum van de paasvakantie in 2019 is in heel België hetzelfde, namelijk 8 april tot en met 22 april. Wil jij ook graag weg in de paasvakantie en je chocolade eieren eens ergens anders verstoppen? Bekijk mijn speciale ontdekkingen hieronder. Wacht niet te lang met boeken, bij sommige speciale plekjes zijn slechts een aantal kamers of villa’s beschikbaar.

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials