Promotion

Quinta huren

Als ik met vriendinnen in Portugal een eigen quinta huur, zijn we even helemaal weg van de wereld. Het lijkt alsof de tijd even stil blijft staan. We rusten en brengen onze dagen door met zwemmen, wandelen, de streek verkennen en vooral met het eten van veel heerlijke Portugese lekkernijen!

Een quinta huren, wat is dat precies?

Quinta is het Portugese woord voor een woning of domein op het platteland. Van eenvoudige vakantiehuizen tot luxe vakantievilla’s, een quinta huren kan in vele vormen. Midden in de natuur kan je ongestoord de rust opzoeken, weg van de grote massa. Ik heb intussen een hele lijst aan unieke vakantiehuizen die ik met jou wil delen. De eigenaars delen graag met jou hun kleine paradijsjes in heel Portugal.

Divers en uniek Portugal

Ik ga graag op stap in de verschillende regio’s van Portugal. Elke streek is een uniek pareltje! Op het groene eiland Madeira wentel ik me in mijn quinta in de bloemen en de exotische planten. Vanop mijn terras hoor ik ’s avonds het geruis van de Atlantische Oceaan. In de Algarve zijn er heel wat kleinschalige, gezellige huisjes. Het is de gedroomde uitvalsbasis om de indrukwekkende kustlijn te gaan verkennen. Of waarom geen unieke vakantievilla aan de Costa de Lisboa of de Costa Verde bij Porto? Zoek jouw unieke plekje uit en geniet van Portugal!

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials