Herfstvakantie 2021

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Schoolvakanties
  4. Herfstvakantie

Op vakantie in de herfstvakantie

Ontloop het koude herfstweer!

Na een lange, zonnige zomer ben ik vaak in oktober alweer op zoek naar plekjes om te ontsnappen aan het herfstige weer. De zonnige vakantieperiode kan mij niet lang genoeg duren, daarom pak ik in de herfstvakantie het liefst meteen mijn koffers om te vertrekken naar plekjes waar het einde van de zomer nog lang niet in zicht is. Heerlijk zo’n korte vakantie in de Mediterranée! 

De herfstvakantie valt in 2021 op de volgende datum:

  • 30 oktober t/m 1 november 2021
  • Naar de zon in de herfstachtige maanden

Tip: heb jij een corona-voucher ontvangen? Dan kan jij deze nu al inwisselen voor een fijne vakantie! Bekijk jouw voucher voordelen als je je inlogt via Mijn Eliza.

Bekijk mijn adresjes voor de herfstvakantie:

Naar de zon in de herfstige maanden

Op Cyprus schijnt het zonnetje in oktober nog lekker en de gemiddelde temperatuur schommelt zelfs nog rond de 26 graden. Hier kun je nog even genieten van de zonuren in de nazomer. Ook het zeewater is dan lekker opgewarmd, ideaal voor strand- en zeeliefhebbers zoals ik. Ook zoek ik geregeld de Spaanse zon op in oktober en vlucht ik naar de Canarische Eilanden. Bijvoorbeeld in het zuiden van Tenerife, waar het soms wel 5 of 6 graden warmer is dan in het noorden van het eiland. De zon laat zich er lekker vaak zien en omdat het gelegen is in een bananenplantage is er rust in overvloed. Als dat niet het ultieme nazomergevoel is...

Wanneer op reis in de herfstvakantie van 2021?

Wil jij een weekje weg in de herfstvakantie van 2021? Voor alle drie de regio’s van Nederland heb ik mijn vakantietips voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dan je bij een zonnig adresjes in Europa en rondom de Middellandse Zee terecht komt.

Liever reizen in een andere vakantieperiode? Bekijk mijn bestemmingen in de krokusvakantie, paasvakantie, zomervakantie en kerstvakantie.

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen.

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto