Zomer 2021

Zoek de zon op in Nederland en Europa

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zomer 2021

Een veilige vakantie in de zomer van 2021

Zoek de warmte van Europa op

Ik blijf hoop houden voor reizen in de zomer van 2021. Mijn eigenaren zijn er klaar voor! Met een handdoekje richting het strand. Wakker worden met een vers ontbijt. Op pad naar het onbekende van de vakantiebestemming. Wat kan ik verlangen naar deze momenten op vakantie! Ik heb ervoor gezorgd dat al mijn adresjes aan de juiste normen van hygiëne en veiligheid voldoen. Zo kan jij deze zomer met een veilig gevoel op reis en ben jij verzekerd van alle rust en ruimte bij een plekje weg van de massa.

Zonnige bestemmingen in de zomer

Vakantie in de zomer is voor mij vooral ontspannen en genieten. Maar dat wil niet zeggen dat ik alleen maar wil relaxen op reis: vakantie vieren is ook ontdekken. Culturen, smaken, geuren, kleuren en natuurlijk natuur. Daarom wil ik jou laten kennis maken met mijn kleinschalige, maar o zo geliefde, bestemmingen in Nederland en Europa. Ik heb mijn adresjes voor de zomer van 2021 hieronder voor jou op een rij gezet waar jij met het vliegtuig of de auto naartoe kunt reizen.

Verken jij dit jaar het historische hart van Cyprus? Ga jij met de auto richting Frankrijk of Italië? Ga jij genieten van een vakantie in Griekenland? Of zoek je de warmte op in Portugal of Spanje?

Jouw vakantie boeken in Europa

Een charmante B&B midden in de natuur. Een villa met privézwembad en uitzicht op de zee. Een hotel als perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes. Al deze adresjes hebben één ding gemeen: ze liggen allemaal op een rustig plekje en hebben een eigenaar die jou met een warm welkom zal ontvangen. Wil je graag persoonlijk reisadvies over een bestemming? Ik help je graag zoeken naar een ideale vakantie, neem even contact met mij op en ik neem jouw wensen onder de loep.

Tip: heb jij een corona-voucher ontvangen? Dan kan jij deze ook inwisselen voor een reis in de zomer van 2021!

Ontdek mijn zomerse vakantieadresjes

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Reizen in de zomer van 2021

Ga je met mij mee op reis?

Momenteel is het nog dagdromen over een vakantie in Zuid-Europa en ik ben aan het aftellen tot het moment dat we weer mogen reizen. Of je nu met het vliegtuig of de auto op vakantie gaat, ik heb voor ieder wat wils. Van wandelen in de natuur tot een strandvakantie aan zee. Een fijne vakantie met de kinderen of een romantische getaway met een partner. De Griekse tzatziki of de Spaanse tapas. Voor nu is het nog even dromen, maar ik weet dat er een welverdiende vakantie in de zomer van 2021 op jou ligt te wachten.

Voordelige vakantie in de zomer

Ben je op zoek naar een vakantie voor een fijn prijsje in de zomer van 2021? Kijk dan zeker naar mijn adresjes die een vroegboekkorting aanbieden. Omdat mijn eigenaren maar beperkte plekjes hebben, maken ze het graag voor jou mogelijk om al ver van te voren jouw vakantie te plannen. En dat mag beloond worden!

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen.

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto