Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR

Agriturismo aan de Costa Brava

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Agriturismo
  4. Costa Brava

Genieten vanuit je agriturismo aan de Costa Brava

Als ik wegdroom naar de Costa Brava zie ik de woeste rotspartijen aan de 200 kilometer lange kust, schilderachtige dorpjes en groene natuurgebieden vol vogels weer haarscherp voor mij. In deze regio in Catalonië voel je je al snel thuis. Dat gevoel krijg je nog extra als je bij een agriturismo logeert. In of naast de boerderij ga je helemaal op in het Spaanse plattelandsleven. Je slaapt in een bed & breakfast, villa, finca of een appartement en ontdekt vanuit daar de mooiste plekken van de regio. Ga wandelen over een vulkaan, bezoek een klooster bovenop een heuvel, eet boterzachte vis aan de kust of neem je eerste surflessen. Je op de boerderij laten verrassen door een huisgemaakte maaltijd kan vaak ook. Welke agriturismo in deze mooie Spaanse streek past bij jou? 

Voor ieder reisgezelschap een agriturismo

Kinderen die rondrennen over het erf, de vogels horen fluiten als je ‘s morgens de gordijnen open schuift, de lekkerste producten van eigen land proeven… Welkom bij je agriturismo aan de Costa Brava. Ga je met familie, vrienden of je geliefde naar Spanje? Denk dan zeker aan logeren bij de boer. Omdat er allerlei verschillende appartementen, b&b’s en villa’s zijn als je naar een agriturismo gaat, vind je voor ieder reisgezelschap het ideale verblijf. Fijne bijkomstigheid als je een vliegvakantie bij mij boekt: je krijgt er altijd een huurauto bij. Dat komt goed uit, want de Costa Brava roept om verder ontdekt te worden. Wat staat er allemaal op jouw bucketlist?

Op pad vanuit je agriturismo

Zodra je aankomt bij je favoriete agriturismo, ontspan je direct: wat een rust! En tegelijkertijd is er zoveel moois te ontdekken in de buurt. Als wandelliefhebber haal je aan de Costa Brava je hart op. In het meest oostelijke puntje van Spanje ligt het natuurpark Cap de Creus. Het ruige landschap bestaat grotendeels uit grote rotspartijen en kliffen. Vanaf de kleine strandjes neem je ongestoord een duik in zee. Sla zeker ook het charmante vissersstadje Cadaques niet over, in het uiterste noorden van de streek tegen de grens met Frankrijk. Schattige witte huizen, knusse terrassen en vissersboten in de baai maken het een fijne plek om te zijn. ‘s Avonds is het heerlijk thuiskomen bij je agriturismo. Schuif aan voor een huisgemaakte maaltijd of geniet van een lekker drankje, terwijl de nacht valt. Bij welk verblijf zie jij jezelf al zitten?

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease