Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR

Agriturismo’s op Ibiza

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Agriturismo
  4. Ibiza

Een vakantie in een agriturismo op Ibiza

Een variatie van boomgaarden en groene heuvels in het noorden, rotsachtige, idyllische baaien in het zuiden, schilderachtige kerkjes in het binnenland. Dit is Ibiza ten voeten uit. Op dit hippie-eiland van de Balaeren vind je overal dromerige plekjes waar je volledig opgaat in de natuur. Wil je het echte Spaanse leven proeven, dan is logeren bij een agriturismo zeker een aanrader. Hierbij slaap je op of naast de boerderij in een bed & breakfast, appartement, villa of hotel. De adresjes vind je dus op boerenterrein, vaak in landelijk gelegen, rustige gebieden. Vanuit daar ontdek je alle bijzondere plekken van Ibiza. Wat denk jij van een agriturismo op Ibiza deze zomer? 

Voor iedereen een heerlijk verblijf bij een agriturismo

Het echte eilandleven ontdekken, dat doe je bij een agriturismo. Omdat het aanbod zo gevarieerd is, is een agriturIsmo op Ibiza voor ieder reisgezelschap geschikt. Het gaat er anders aan toe dan in de ‘gewone’ hotels, want de kinderen hebben er alle ruimte om ongestoord te spelen op het erf. Maak een kampvuurtje met vrienden of zoek met je geliefde een romantische plek om urenlang te kletsen en van het uitzicht te genieten. Wil je het eiland verder verkennen? Een huurauto is inclusief als je een vliegvakantie bij mij boekt. Dat komt goed uit, want er is zoveel te zien en doen op het eiland. 

Op pad vanuit je agriturismo op Ibiza

Eigenlijk zou je eindeloos bij je agriturismo kunnen blijven. De rust, het landelijke en het contact met de Spaanse locals geven je energie. Kriebelt het toch om meer van het eiland te zien? Natuurgebied Las Salinas in het uiterste zuiden bijvoorbeeld. Hier komen wel 178 plantensoorten en 210 verschillende vogels voor. Verder wegdromen doe je in alle rust op de stranden Cala d’en Serra en Cala Llentia. Voor wat eeuwenoude eilandcultuur is het historische centrum van het eiland: Dalt Vila. Met een wirwar aan pittoreske straatjes, gezellige terrassen en prachtige architectuur kom je er ogen en oren tekort - zeker als je naar het hoogste punt van de wijk geklommen bent. Ook leuk: een bezoek aan één van de hippiemarkten van Ibiza. Na een actieve dag is het extra fijn thuiskomen in de rust van je agriturismo. Op welke plek laad jij het meeste op?

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease