Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR

Agriturismo in Spanje

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Agriturismo
  4. Spanje

Leven op z’n Spaans op een agriturismo

Het echte Spaanse leven ervaren? Dat doe ik het liefst bij een agriturismo in Spanje. Daarbij slaap je bij een boer, die de boerderij of een ander gebouw op zijn terrein verbouwd heeft tot een bed & breakfast, appartement, villa of hotel. Zo sta je dichtbij het boerenleven en geniet je van de ruimte en lokale lekkernijen. Denk aan huisgemaakte gerechten met verse producten van het land, lange diners in de zwoele buitenlucht of een gezellige wijnproeverij. Vanuit je agriturismo ga je ook eenvoudig op avontuur, of je nu op één van de Spaanse eilanden als Mallorca zit of in de zuidelijke regio Andalusië. Bergachtige gebieden, hagelwitte stranden, pittoreske vissersdorpjes: Spanje heeft het allemaal. Ga je mee op ontdekkingstocht vanuit je agriturismo?

Een agriturismo in Spanje: op-en-top ontspanning voor iedereen

Een agriturismo is een favoriet vakantieverblijf in Spanje. Het is echt genieten om te logeren op zo’n landelijke plek waar rust het motto is. Omdat het aanbod zo gevarieerd is, is een agriturIsmo voor ieder reisgezelschap geschikt. De ruimte om lekker te spelen op het erf maakt een agriturismo kindvriendelijk. Ook groepen hebben alle mogelijkheid om hun eigen gang te gaan. De kleinschalige adresjes zijn romantisch en ideaal voor een reis met je geliefde: knus en met volop ruimte voor elkaar. Boek je bij mij een vliegvakantie, dan is een huurauto inclusief. Kan je mooi alle leuke plekken in de omgeving ontdekken.

Spanje ligt aan je voeten vanuit je agriturismo

Een Spaanse agriturismo is heerlijk om te ontspannen. Maar je gaat net zo makkelijk lekker op verkenning. Een vulkaan beklimmen op het Canarische eiland Tenerife, een flinke wandeling maken door de bergen van Alicante en een verfrissende duik in zee nemen bij een strand met gouden gloed aan de Costa Brava: er is zoveel te beleven in Spanje. De beste gegrilde sardientjes eet je aan de kust van Malaga, terwijl je alleen al voor de Mezquita (kathedraal) van Cordoba naar Andalusië zou moeten gaan. En de meest kleurrijke sieraden en kleren spot je op de hippiemarkten op Ibiza. Wat spreekt jou het meest aan? De eigenaren van de agriturismo staan je in ieder geval met open armen op te wachten. Waar ga jij van de zon genieten? 

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease