Hoe meer, hoe beter wordt ook wel eens gezegd en daar ben ik het ook zeker mee eens. Als ik alleen op vakantie ben, vind ik het heerlijk om mensen te ontmoeten en uitstapjes te maken. Maar soms is alleen op vakantie gaan ook maar zo alleen en dan vraag ik in de vriendengroep of er iemand zin heeft om samen op vakantie te gaan. Gelukkig wordt dit vaak positief ontvangen! Al snel wordt er besloten dat het veel leuker is om met iedereen in een luxe villa te verblijven, zodat we het rijk voor ons alleen hebben. Maar waar vind je zo snel een fantastisch verblijf voor 6-10 personen? En op welke bestemming? Voor jullie licht ik mijn favoriete villa’s voor een vakantie met vrienden uit!

Met vrienden naar… Griekenland

Een van de favoriete bestemmingen onder mijn vrienden! In Griekenland ken ik dan ook wel verreweg de meeste unieke villa’s voor een vakantie met vrienden. Dat weerhoudt ons er niet van om toch steeds weer terug te gaan, er is dan ook keuze uit zoveel eilanden!

Luxe villa's voor een vakantie met vrienden

Met vrienden naar… Cyprus

Zowel de Europese als Aziatische invloeden maken dat ik vaak terug ga naar Cyprus. De cultuur is een unieke mix en ik geniet er dan ook van om steeds weer iets nieuws uit te proberen uit de lokale keuken. Hoog tijd om mijn vrienden (en ook de jouwe) hier aan te introduceren.

  • Azzurro Villas: 4-kamervilla voor 2-6 personen / 5-kamervilla voor 2-8 personen
  • Z&X Holiday Villas: 4-kamervilla voor 4-6 personen / 5-kamervilla voor 4-8 personen
Luxe villa's voor een vakantie met vrienden

Met vrienden naar… Spanje

In het heerlijke Spanje kan ik je zo naar drie villa’s leiden waar je met de vrienden heerlijk ontsnapt aan de massa. Je kunt op ontdekking in Andalusië, de prachtige Lanzarote verkennen of gaan genieten in La Palma.

Luxe villa's voor een vakantie met vrienden

Met vrienden naar… Portugal

De Algarve biedt je een ongelofelijk strand, verbluffende natuurgebieden en een vriendelijke bevolking. In de avonden kan je met iedereen charmante steden of dorpjes bezoeken voor een leuk restaurantje, als de barbecue niet al aan staat natuurlijk.

Luxe villa's voor een vakantie met vrienden

Met vrienden naar… Malta

Omgeven door groen, heuvels en valleien lijkt het niet alsof jullie alleen op de wereld zijn. Maak ’s ochtends een wandeling en neem daarna een duik in het zwembad, klaar om de dag te beginnen.

Luxe villa's voor een vakantie met vrienden

Nog meer inspiratie?

Ga je dit jaar wel of niet op vakantie met vrienden? Neem een kijkje tussen al mijn adresjes en vind jullie ideale vakantie.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Hoe meer, hoe beter wordt ook wel eens gezegd en daar ben ik het ook zeker mee eens. Als ik alleen op vakantie ben, vind ik het heerlijk om mensen te ontmoeten en uitstapjes te maken. Maar soms is alleen op vakantie gaan ook maar zo alleen en dan vraag ik in de vriendengroep of er iemand zin heeft om samen op vakantie te gaan. Gelukkig wordt dit vaak positief ontvangen! Al snel wordt er besloten dat het veel leuker is om met iedereen in een luxe villa te verblijven, zodat we het rijk voor ons alleen hebben. Maar waar vind je zo snel een fantastisch verblijf voor 6-10 personen? En op welke bestemming? Voor jullie licht ik mijn favoriete villa’s voor een vakantie met vrienden uit!

Met vrienden naar… Griekenland

Een van de favoriete bestemmingen onder mijn vrienden! In Griekenland ken ik dan ook wel verreweg de meeste unieke villa’s voor een vakantie met vrienden. Dat weerhoudt ons er niet van om toch steeds weer terug te gaan, er is dan ook keuze uit zoveel eilanden!

Luxe villa's voor een vakantie met vrienden

Met vrienden naar… Cyprus

Zowel de Europese als Aziatische invloeden maken dat ik vaak terug ga naar Cyprus. De cultuur is een unieke mix en ik geniet er dan ook van om steeds weer iets nieuws uit te proberen uit de lokale keuken. Hoog tijd om mijn vrienden (en ook de jouwe) hier aan te introduceren.

  • Azzurro Villas: 4-kamervilla voor 2-6 personen / 5-kamervilla voor 2-8 personen
  • Z&X Holiday Villas: 4-kamervilla voor 4-6 personen / 5-kamervilla voor 4-8 personen
Luxe villa's voor een vakantie met vrienden

Met vrienden naar… Spanje

In het heerlijke Spanje kan ik je zo naar drie villa’s leiden waar je met de vrienden heerlijk ontsnapt aan de massa. Je kunt op ontdekking in Andalusië, de prachtige Lanzarote verkennen of gaan genieten in La Palma.

Luxe villa's voor een vakantie met vrienden

Met vrienden naar… Portugal

De Algarve biedt je een ongelofelijk strand, verbluffende natuurgebieden en een vriendelijke bevolking. In de avonden kan je met iedereen charmante steden of dorpjes bezoeken voor een leuk restaurantje, als de barbecue niet al aan staat natuurlijk.

Luxe villa's voor een vakantie met vrienden

Met vrienden naar… Malta

Omgeven door groen, heuvels en valleien lijkt het niet alsof jullie alleen op de wereld zijn. Maak ’s ochtends een wandeling en neem daarna een duik in het zwembad, klaar om de dag te beginnen.

Luxe villa's voor een vakantie met vrienden

Nog meer inspiratie?

Ga je dit jaar wel of niet op vakantie met vrienden? Neem een kijkje tussen al mijn adresjes en vind jullie ideale vakantie.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.