Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Eliza's Bestsellers

Bestsellers

Populaire vakantieadresjes

  1. Home
  2. Bestsellers

Maak kennis met deze bestsellers

De meest geboekte adresjes voor jouw ultieme droomvakantie

Ik snap dat je altijd op zoek bent naar een vakantie die bij jou past, op een bestemming waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Urenlang zoeken is soms heerlijk, maar een zetje in de juiste richting kan ook fijn zijn. 

Zonnige favorieten

Ik heb voor jou een selectie gemaakt van vakantieverblijven die door mijn gasten het meest bezocht worden. Denk aan dat ene fijne boutique hotel, die fantastische agriturismo die iedereen aanraadt, of dat vakantiehuis waar families al jaren heengaan. Of je nu op zoek bent naar een last minute bestseller, of er graag op tijd bij bent, er zijn opties genoeg. 

Neem een kijkje en beoordeel zelf, maar wacht niet te lang want deze veel bezochte adresjes zitten al snel vol!

 

Eliza's Bestsellers
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Het meest geliefd door andere gasten
  • Gegarandeerd genieten

Ontdek jullie favoriete adresjes:

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Dit is waarom jullie bij mij boeken

Mijn adresjes zijn stuk voor stuk uniek en staan garant voor een onvergetelijke vakantie. Niet alleen door de persoonlijke service van de vriendelijke eigenaren, maar ook door de bijzondere locaties. Om deze garantie te kunnen geven, heb ik ze persoonlijk uitgezocht. Mijn bestseller vakantieadresjes bieden je de kans om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en te genieten van onvergetelijke ervaringen. Of je nu kiest voor een idyllische villa in een afgelegen dorpje op Kreta, een romantische boerderij in Toscane, of een sfeervolle finca op het Spaanse platteland, het zijn stuk voor stuk verborgen juweeltjes. Ben je benieuwd naar mijn favorieten? Lees hier mijn favoriete bestseller adresjes voor in de nazomer.

Uiteindelijk is het natuurlijk het eindoordeel van mijn gasten dat het meest belangrijk is. Zo is het aanbod altijd up to date en kan jij kiezen uit de meest gewilde adresjes. Bekijk hier de ervaringen van anderen, of laat zelf een review achter.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease