Al 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Last minutes

Nog even snel naar de zon

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minute

Zoek je in 2022 een last minute in Europa?

Het is nooit te laat voor een zonvakantie!

Beeld je eens in: binnen 3 weken aan een heerlijk ontbijt onder de schaduw van de olijfbomen, luisteren naar het kabbelen van de zee en wandelen door de mediterrane natuur. De zomervakantie komt er weer aan en het blijft altijd een raadsel of de zon gaat schijnen.

Ook deze zomer kan jij nog genieten bij een kleinschalig adresje in Europa. Of het nu met de auto of het vliegtuig is, met zijn tweeën of met het gezin; jouw veiligheid staat bij mij voorop. Daarom bied ik alleen reizen aan waar jij van een onbezorgde vakantie kan genieten. Mijn eigenaren hebben ervoor gezorgd dat jij je nergens druk over hoeft te maken en staan voor jou klaar zoals je gewend bent.

Boek nu een voordelige last minute vakantie naar één van mijn zonnige ontdekkingen en je bent verzekerd van een zonvakantie in Europa: alle rust en ruimte bij een plekje weg van de massa.

Zonnige last minute bestemmingen

De gedachte bij een last minute vakantie is waarschijnlijk voor jou hetzelfde als voor mij: even ontsnappen van huis en een plekje opzoeken waar jij je helemaal kan afsluiten. Dit kan op een warme bestemming in Europa met een fijn zonnetje bij een unieke locatie.

Naast het genieten van de zon is er nog zoveel meer dat een last minute vakantie jou kan bieden. Mijn kleinschalige adresjes liggen altijd weg van de drukte, zodat je helemaal tot rust komt en kunt genieten van elkaar of het gezin. Met de huurauto, die inclusief is bij een vliegvakantie, kan jij op ontdekking gaan en de regio verkennen, maar dat kan natuurlijk ook als jij met eigen auto op reis gaat.

Waar wacht je nog op? Trek erop uit voor een last minute reis in 2022 naar Griekenland, Spanje, Portugal, Italië, Franrkijk, Cyprus of Malta. Staan jouw koffers al klaar?

Ontdek mijn last minute adresjes in Europa

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Last minutes naar de zon voor iedereen

Voor ieder wat wils

Of je nu liever op vakantie gaat in een hotel, appartement of villa; mijn adresjes zijn veelzijdig en kleinschalig! Ook als jij last minute het vliegtuig of de auto wilt pakken, ben jij verzekerd van een plekje ver weg van de massa. Zo heb jij jouw eigen veiligheid in de hand. Ook aan jouw reisgezelschap is gedacht. Voor het gezin kan je zeker kijken tussen mijn thema Kinderen of kies een ruim vakantiehuis waar jullie alle ruimte hebben. Als je samen op reis gaat, heb ik ook romantische boetiekhotels voor jou gevonden, waar je 's avonds prachtig naar de sterrenhemel kan kijken. 

Wil je echt een bijzondere last minute reis? Kijk dan eens naar mijn mogelijkheden voor een rondreis! Jij kan aangeven waar jij heen wilt en ik zoek meerdere adresjes voor jou uit. Zo kan jij alles uit jouw last minute halen en meerdere kanten van een bestemming zien.

Wat is een last minute?

Een vakantie die binnen vier weken voordat je daadwerkelijk vertrekt geboekt wordt, beschouw ik als een last minute. Heerlijk, spontaan er even tussenuit! Een last minute boeking doe je op dezelfde manier als een gewone online boeking. Vervolgens krijg jij binnen 24 uur de factuur en binnen een week al de reisbescheiden in jouw mailbox. Geen enkele reden dus om jouw eerstvolgende vakantie nog langer uit te stellen.

Wat is het aanbod van last minute bestemmingen?

Of je nu de zon op gaat zoeken in Europa of het dichterbij huis wilt zoeken, mijn gehele aanbod is beschikbaar voor last minutes.

Tot wanneer kan je een last minute boeken?

Dit kan zelfs nog een week voor vertrek!

Is een last minute vakantie aan te raden met kinderen?

Er zijn genoeg adresjes beschikbaar voor het gezin. Wil je hier advies over? Dan mag jij altijd even contact opnemen.

Kan jij jouw corona-voucher inzetten voor een last minute vakantie?

Dat kan zeker! Lees op deze pagina hoe jij dat doet.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease