Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR

Last minutes

Nog even snel naar de zon

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minute

Zoek je een last minute vakantie binnen Europa?

Beeld je eens in: binnen 4 weken zit je aan een heerlijk ontbijt onder de schaduw van de olijfbomen, luisterend naar het kabbelen van de zee. In Zuid-Europa geniet je het hele jaar door van de zon, dus het is nooit te laat voor een last minute vakantie! Of het nu met de auto of het vliegtuig is, met zijn tweeën of met het gezin; voor iedereen is er wat wils. Boek nu een voordelige last minute naar één van mijn zonnige ontdekkingen en je bent verzekerd van een unieke vakantie in Europa.

Zonnige last minute bestemmingen

Alleen al de gedachte aan een last minute vakantie is genoeg: even ontsnappen aan de drukte en een plekje opzoeken waar jij van van het warme weer kan genieten. Niks anders dan ontspannen in een vakantiehuis met zwembad, idyllisch boutique hotel of charmant appartement. Met de huurauto, die inclusief is bij een vliegvakantie, kan jij op ontdekking gaan en de regio verkennen, maar dat kan natuurlijk ook als jij met eigen auto op reis gaat.

Waar wacht je nog op? Ga eropuit voor een last minute reis! 

  • Het is nooit te laat voor een unieke vakantie
  • Vertrek binnen 4 weken naar de zon
  • Van alle gemakken voorzien

Ontdek mijn last minute adresjes in Europa

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Last minutes naar de zon voor iedereen

Waar je ook heen wilt, mijn adresjes zijn altijd veelzijdig én kleinschalig! Daarnaast zorg ik er altijd voor dat er voldoende aanbod beschikbaar is, zodat wanneer jij last minute het vliegtuig of de auto wilt pakken, je verzekerd van een plekje ver weg van de massa. Of je nu met kinderen reist, of juist een adults only vakantie zoekt; er zijn altijd genoeg opties. Een last minute boeking doe je op dezelfde manier als een gewone online boeking. Vervolgens krijg jij binnen 24 uur de factuur en binnen een week al de reisbescheiden in jouw mailbox. Geen enkele reden dus om jouw eerstvolgende vakantie nog langer uit te stellen.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease