Autovakantie in Europa

Ga zelf op ontdekkingstocht met de auto

 1. Home
 2. Autovakantie

In 2020 en 2021 met de auto op vakantie

Zoek een fijne bestemming in de Mediterranée

Liever niet met het vliegtuig op vakantie? Dan is een autovakantie ook een mogelijkheid! Wellicht verwacht je het niet van mij, maar ik bied ook mijn adresjes aan als je met eigen vervoer wilt reizen. Sommige van mijn adresjes in de Mediterranée zijn namelijk goed aan te rijden met een eigen auto. Denk bijvoorbeeld aan autobestemmingen als Italië, Portugal en Spanje, waar je binnen een paar uur al de sfeer kan proeven.

Je kan zelf bepalen wat je allemaal meeneemt in de auto en tijdens de rit naar jouw vakantieadresje hoef je geen rekening te houden met anderen. Met een veilig gevoel ga je op weg richting een uniek plekje weg van de massa. Maak een mooie playlist voor onderweg en geniet van de uitzichten!

Voor 2020 en 2021 heb ik al unieke autovakanties in Europa in mijn aanbod. Waar gaat jouw reis heen?

Ontdek mediterrane adresjes met eigen vervoer

Reis met de auto naar zonnige bestemmingen

Ze liggen binnen handbereik

Een bijzondere autovakantie die nét even anders is, dat mag je van mij verwachten. Ik breng je graag met de auto naar de onontdekte plekjes in Europa, allemaal op eigen tempo en allemaal weg van de massa. Je hoeft niet alleen te gaan parkeren om de auto te pakken, ook een kleinschalig verblijf als een hotel, appartement of villa is prima vertoeven. Of je nu samen in de auto stapt of met het gezin een plekje zoekt op de achterbank, het vakantiegevoel begint al vanaf het moment dat je weg rijdt van huis.

Op jouw bestemming heb je bovendien alle vrijheid om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Of het nu een dagje naar het strand is of de wegen naar een pittoresk dorpje begaan, ik vind het altijd een groot avontuur. Ook een rondreis met de auto is de perfecte gelegenheid om meerdere adresjes aan te doen. Je kunt er immers zelf naartoe rijden!

Inspiratie

Lees de avonturen op mijn blog!

Hoe maak je de autoreis zo comfortabel mogelijk?

Daar kan ik bij helpen!

Wat zijn mijn tips voor de autoreis:

 • Begin uitgerust aan de reis
 • Maak regelmatig een tussenstop en strek de benen
 • Neem voldoende eten en drinken mee
 • Pak spelletjes voor de kinderen in
 • En vergeet vooral niet te genieten van het uitzicht!

Wat zijn de voordelen van een autovakantie?

 • Je hoeft geen rekening te houden met andere reizigers
 • Alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt
 • Bepaal zelf jouw route en reistijd
 • Ontdek alles van de bestemming met de auto bij de hand

Vliegvakantie

Toch liever vliegen?

Roadtrip met de kinderen

Gezelligheid op de achterbank

Kan jij het je nog herinneren van vroeger? Samen met jouw broer of zus op de achterbank en onderweg alle autospelletjes af gaan of liedjes zingen. Vervolgens kwam je op de bestemming aan en moesten jouw ouders jullie wakker maken, omdat jullie in slaap waren gevallen. Ik herinner het me als de dag van gisteren. Wie weet is hier al lang geleden mijn liefde voor reizen ontstaan! De auto is altijd al een geliefd vervoermiddel geweest voor Nederlanders en zeker voor een vakantie met kinderen.

Een goede voorbereiding is het halve werk als het om een autoreis met de kinderen gaat. Bij het inpakken begint de voorpret al, de leukste zomeroutfits worden uit de kast getrokken en de zwemkleding ligt al klaar. Vervolgens mag alles de auto in.