Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR

Autovakantie

Ga zelf op ontdekkingstocht met de auto

 1. Home
 2. Autovakantie

Met de auto op vakantie in Europa

Liever niet met het vliegtuig op vakantie? Dan is een autovakantie ook een mogelijkheid! Wellicht verwacht jij het niet van mij, maar ik bied ook mijn adresjes aan als je met eigen vervoer wilt reizen. Sommige van mijn adresjes in Europa zijn namelijk goed aan te rijden met een eigen auto. Denk bijvoorbeeld aan autobestemmingen als Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal en Malta; waar je binnen een paar uur al de sfeer kan proeven. Ik heb al unieke autovakanties in Europa in mijn aanbod. Waar gaat jouw reis heen?

Samen op reis in de auto

Jij kunt zelf bepalen wat jij allemaal meeneemt in de auto en tijdens de rit naar jouw vakantieadresje hoef jij geen rekening te houden met anderen. Met een veilig gevoel ga jij op weg richting een uniek plekje weg van de massa. Maak een mooie playlist voor onderweg en geniet van de uitzichten.

Roadtrip met de kinderen

Kan jij het je nog herinneren van vroeger? De gezelligheid op de achterbank? Samen met jouw broer of zus op de achterbank en onderweg alle autospelletjes af gaan of liedjes zingen. Vervolgens kwam je op de bestemming aan en moesten jouw ouders jullie wakker maken, omdat jullie in slaap waren gevallen. Ik herinner het me als de dag van gisteren. Wie weet is hier al lang geleden mijn liefde voor reizen ontstaan! De auto is altijd al een geliefd vervoermiddel geweest voor Belgen en zeker voor een vakantie met kinderen. Een goede voorbereiding is het halve werk als het om een autoreis met de kinderen gaat. Bij het inpakken begint de voorpret al, de leukste zomeroutfits worden uit de kast getrokken en de zwemkleding ligt al klaar. Vervolgens mag alles de auto in.

Wat zijn de voordelen van een autovakantie?

 • Je hoeft geen rekening te houden met andere reizigers
 • Alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt
 • Bepaal zelf jouw route en reistijd
 • Ontdek alles van de bestemming met de auto bij de hand

Ontdek autovakanties in Europa

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Reis met de auto naar zonnige bestemmingen

Ze liggen binnen handbereik

Een bijzondere autovakantie die nét even anders is, dat mag jij van mij verwachten. Ik breng jou graag met de auto naar de onontdekte plekjes in Europa, allemaal op eigen tempo en allemaal weg van de massa. Jij hoeft niet alleen te gaan parkeren om de auto te pakken, ook een kleinschalig verblijf als een hotel, appartement of villa is prima vertoeven. Of jij nu samen in de auto stapt of met het gezin een plekje zoekt op de achterbank, het vakantiegevoel begint al vanaf het moment dat jij wegrijdt van huis.

Naar welke bestemmingen kan jij met eigen vervoer op vakantie?

 • Autovakantie naar Italië: rijd door de glooiende heuvels en uitgestreken wijngaarden. Er zijn genoeg mooie plekjes om een tussenstop te maken en te genieten van het uitzicht.
 • Autovakantie naar Frankrijk: onderweg stoppen bij een cafe voor een baguette en een kopje koffie.
 • Autovakantie naar Malta: met eigen auto kan jij heerlijk eilandhoppen over Malta en Gozo om vervolgens tot rust te komen bij een authentiek farmhouse.
 • Autovakantie naar Portugal: met de auto door de groene heuvels rijden om van dorpje tot dorpje te gaan en te stoppen voor een heerlijk visgerecht als lunch.
 • Autovakantie naar Spanje: na de lange autoreis bij het ontbijt aanschuiven van jouw bed & breakfast en de Spaanse siësta van start te laten gaan.

Op jouw bestemming heb jij bovendien alle vrijheid om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Of het nu een dagje naar het strand is of de wegen naar een pittoresk dorpje begaan, ik vind het altijd een groot avontuur. Ook een rondreis met de auto is de perfecte gelegenheid om meerdere adresjes aan te doen. Jij kan er immers zelf naartoe rijden!

Wat zijn mijn tips voor de autoreis:

 • Begin uitgerust aan de reis
 • Maak regelmatig een tussenstop en strek de benen
 • Neem voldoende eten en drinken mee
 • Pak spelletjes voor de kinderen in
 • En vergeet vooral niet te genieten van het uitzicht!