Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Zonvakantie mei

Zonvakantie in mei 2023

Waar schijnt de zon?

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. Mei

Zoek de mediterrane zon op in mei

Waar gaat de reis heen?

De maand mei staat voor mij ook wel bekend als de bloeimaand. Alle geuren en kleuren komen weer tot leven en het blijft weer langer licht, heerlijk! Ik krijg daar zo veel energie en vakantiekriebels van, dat ik meteen op verkenning ben gegaan om voor jou de mooiste plekjes te ontdekken voor een heerlijke (zon)vakantie in mei 2023.

Waarom een vakantie in mei 2023 boeken?

Een (zon)vakantie in mei is de perfecte periode om de zomerdrukte voor te zijn. In deze maand komt alles weer tot bloei en laat het zonnetje zich op de meeste plekken alweer zien. Het lekkere weer is dan ook mijn belangrijkste reden voor een vakantie in mei. Zonnige en bijzondere bestemmingen waar de temperatuur zo tussen de 15 en 25 graden ligt; daar breng ik mijn vakantie het liefst door!

Tijdens mijn vakanties in mei word ik altijd hartelijk ontvangen door de eigenaren van prachtige villa’s, finca’s en andere kleinschalige vakantieadresjes. Ook zij kunnen namelijk niet wachten om in mei weer nieuwe gasten te mogen verwelkomen. Met frisse energie maken ze van mijn verblijf telkens weer een onvergetelijke ervaring. Ze hebben er zin in en bruisen van de energie na een lange winterperiode. De perfecte ingrediënten voor een fijne vakantie in mei.

Mijn favoriete plekjes voor een vakantie in mei

Waar zal ik beginnen? Ik heb zo veel prachtige adresjes voor een vakantie in mei; Griekenland, Spanje, Malta en Portugal… Allemaal zijn ze even mooi op hun eigen manier. Ga jij het zelf ontdekken?  Hieronder laat ik je mijn favoriete vakantieadresjes voor de maand mei zien. Een adresje gevonden? Dan kan jij eenvoudig jouw reis boeken.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Ontdek zonnige adresjes in mei 2023

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in mei

In de maand mei reis ik maar al te graag naar het Portugese eiland, Madeira. Madeira komt namelijk tijdens de lente helemaal tot leven en staat daarom ook wel bekend als het bloemeneiland. Ook is het met een temperatuur van rond de 18 graden een ideale bestemming voor een zonvakantie.