Zomervakantie 2020

Zonnige dagen in de Mediterranée

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Schoolvakanties
  4. Zomervakantie

Op vakantie in de zomervakantie

Ervaar de warmte van de Mediterranée!

De voorpret voor de zomervakantie kan wat mij betreft niet vroeg genoeg beginnen. Wegdromen bij mooie foto’s, inspiratie opdoen voor leuke uitstapjes en mijn favoriete vakantieadresjes in de Mediterranée op een rijtje zetten.

De zomervakantie valt in 2020 op de volgende datum:

  • 1 juli t/m 31 augustus 2020

Zie ik jou in juli en augustus bij een van mijn kleinschalige adresjes? In de zomervakantie ben jij bij mij nog steeds verzekerd van alle rust en ruimte bij een plekje weg van de massa.

Tip: heb jij een corona-voucher ontvangen? Dan kan jij deze nu al inwisselen voor een fijne vakantie!

Bekijk mijn adresjes voor de zomervakantie:

Naar de zon in de zomermaanden

De zomer doorbrengen in Griekenland is altijd een goed idee. Wat dacht je van een zonvakantie op Lefkas? Dit eiland heeft witte stranden, steile kliffen en een ongerept binnenland. Prachtig! Ook van Kreta krijg ik nooit genoeg. Iedere keer weer ontdek ik er een verlaten strandje of een taverna met de lekkerste moussaka! Ook in Spanje is er genoeg te ontdekken tijdens een reis in de zomer. De witte bergdorpjes in Andalusië zijn echt een bezoekje waard en de goudgele stranden zijn super voor een vakantie aan zee. En eigenlijk mag je niet naar huis voordat je hebt genoten van een tafel vol tapas en sangria.

Wanneer op reis in de zomervakantie van 2020?

Weet jij al waar je jouw zomervakantie van 2020 wilt doorbrengen of kun je wel wat vakantietips gebruiken? Ik heb alle drie de regio’s van Nederland voor je op een rij gezet. Hier kun je mijn favoriete adresjes in Europa en rondom de Middellandse Zee meteen vinden. Wil je al snel weg? Ga dan voor een last minute vakanties. Laat de voorpret beginnen!

Liever reizen in een andere vakantieperiode? Bekijk mijn bestemmingen in de krokusvakantie, paasvakantie, herfstvakantie en kerstvakantie.

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen. 

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto