Vakantiehuis met zwembad

In alle rust dobberen

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Vakantiehuis
  4. Zwembad

Waar staat jouw vakantiehuis met zwembad?

Luxe, ruimte en rust

Ik lig aan het zwembad, genietend van de Mediterrane zon. Het enige wat ik hoor zijn wat vogeltjes die fluiten op de achtergrond. Langzaam open ik mijn ogen vanachter mijn zonnebril en kijk ik naar het glinsterende water. Er is helemaal niemand. Wat is een vakantiehuis met zwembad toch heerlijk!

Waar ik ook ben in Europa, op een tropische dag een duik in een zwembad nemen is altijd een goed idee. In Griekenland mag ik vaak genieten van een infinity pool gevoel. Vanaf het ligbed aan het zwembad heb je de meest fantastische vergezichten. In Portugal ben ik bij mijn vakantiehuisje met zwembad altijd op een paar minuten rijden van het strand en de zee verwijderd. In Spanje kom ik altijd tot rust en neem ik het ervan tijdens de Spaanse siesta op mijn handdoek. Ook in Cyprus, Frankrijk en Italië zijn er gelukkig genoeg plekjes te vinden waar jij kunt plonzen in een zwembad. Middenin de natuur hoor je hier alleen maar de vogels tjirpen.

Vakantiehuisje met zwembad huren

Mijn vakantiehuizen met zwembad zijn altijd rustig gelegen, ver weg van het massatoerisme. Je vindt ze middenin de natuur of dicht bij de locals. Deze adresjes worden veelal gerund door gepassioneerde eigenaren. Hier krijg je vaak dat beetje extra: een flesje wijn dat voor je klaarstaat bij aankomst, een extra zachte badjas of misschien is er zelfs een jacuzzi of sauna.

Tijdens mijn reizen door Europa vond ik de meest unieke vakantiehuizen met zwembad. Zo vond ik op Kreta authentieke natuurstenen villa’s middenin de natuur en op Lanzarote vond ik unieke opgeknapte finca’s. Waar lig jij straks languit in de zon? Hieronder heb ik ze op een rij gezet, zodat jij eenvoudig jouw vakantiehuis kunt huren. Mocht je er niet uitkomen, mag je altijd even contact met mij opnemen en dan zoeken wij samen naar jouw ideale adresje.

Ontdek mijn vakantiehuizen met zwembad

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Plons in het privézwembad

Op de verborgen plekjes van de Mediterranée

Geurige rook stijgt op van mijn barbecue. Vanavond staan er Gambas al ajillo op het menu. Ik zou wat Spaanse locals kunnen uitnodigen die ik gisteren heb ontmoet. Ik kijk om me heen en lach; in dit ruime vakantiehuis met privézwembad is genoeg ruimte voor het hele dorp. Maar ik houd dit unieke vakantiehuis en het zwembad vandaag nog even lekker voor mijzelf alleen.

Villa met zwembad in het groen

Mijn vrienden komen namelijk morgen aan! Toen ik ze vertelde dat ik al een aantal dagen van de Spaanse zon aan het genieten was, besloten ze spontaan op het vliegtuig te stappen. Ik stapte meteen naar de eigenaar of hij een vakantiehuis voor 8 personen met zwembad beschikbaar had. "Natuurlijk Eliza, dat is geen probleem! Kom, ik help je even wisselen van huisje." En voor ik het wist heb ik een dagje deze ruime villa helemaal voor mezelf. En dat eigen zwembad is zeker een leuke bonus.

Ook in Griekenland, Portugal, Cyprus en Italie heb ik wel een villa voor een groot reisgezelschap ontdekt. Of je nu met 4 personen, 6 personen of tot 10 personen een vakantiehuis zoekt; ik kan je op weg helpen! Want zo'n mooi plekje waar je het rijk voor jezelf alleen hebt, moet je toch met elkaar delen?

De kinderen hebben het zwembad voor zichzelf

Terwijl jij een goed boekt leest op de veranda, kunnen de kinderen zich uitleven in het zwembad. Een vakantiehuis met zwembad is voor het gezin natuurlijk heerlijk! Vanaf een paar meter kun je ze goed in de gaten houden. Doordat mijn villa's op een rustige locatie liggen, hebben de buren ook geen last van je. Geloof mij, straks wil je nooit meer zonder een privézwembad!

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen.

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto