Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Zonvakantie oktober

Zonvakantie oktober 2024

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. Oktober

In oktober op zonvakantie in Europa

De zomer kan wat mij betreft niet lang genoeg duren... Daarom pak ik in oktober graag mijn koffers en vertrek ik naar een plek waar ik nog kan genieten van de zon. Mooi meegenomen: door in de nazomer de laatste zonnestralen van het jaar te pakken, sla ik alvast een goede voorraad aan vitamine D op voor de winter. 

Op vakantie in de nazomer

Voor iedereen die de zomerdrukte wil ontwijken, is oktober dé ultieme vakantiemaand. Op de meeste plekken in Europa is het weer nog heerlijk mild en daarnaast geeft de beginnende herfst jouw favoriete bestemming echt een nieuwe dimensie. Vier halloween in Spanje, of ga in de herfstvakantie een weekje met de kinderen naar de Algarve. 

Om nog voor de winter de laatste zonnestralen mee te pakken, vind je hier een aantal heerlijke adresjes voor een vakantie in oktober. Welke kies jij? 

 

 

Zonvakantie
  • Verleng je zomer
  • De leukste herfstvakanties
  • Keuze uit genoeg warme bestemmingen

Ontdek mijn vakantieadresjes in oktober 2024

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in oktober

Heerlijk even nazomeren

Oktober is perfect voor een vakantie! De zomerse drukte is weggeëbd en de herfstkleuren schilderen de wereld levendig. Het weer is nog steeds aangenaam en bestemmingen zijn minder vol. Ontsnap naar de rustige stranden van de Cyprus, proef smaken van de herfst op lokale markten in Portugal en verken historische plekken zonder de drukte. Geniet van de rust en ontspanning die dit seizoen biedt.

Genieten op de eilanden

Op het authentieke Spaanse eilanden kun je heerlijk genieten van de zon, maar op Sicilië kun je naast de zon ook genieten van de Siciliaanse keuken. Of ga je toch liever naar Madeira om de prachtige natuurgebieden te bewonderen?

Het is de ideale tijd om te reizen, te ontdekken en te genieten van alles wat deze periode uniek maakt. Pak je koffers, oktober wacht op jou voor een relaxte en onvergetelijke vakantie!

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease