Vakantiehuis & villa in Spanje

Ervaar een echte Spaanse siesta

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Vakantiehuis
  4. Spanje

Vakantiewoningen in Spanje ver van de massa

Een eigen villa in Spanje

De eindeloze witte huisjes in Andalusië, de prachtige kusten van Alicante, de gezellige steden van Catalonië… Ik ben dól op Spanje! Het land van de beste tapas, kleinschalige dorpjes en lieve locals, waarvan ik er al een paar in de armen heb gesloten als echte vrienden. Spanje is een land dat me nooit zal vervelend. Het liefst verblijf ik in een authentiek vakantiehuis in Spanje. Een eigen huisje, helemaal voor mij alleen!

In de afgelopen jaren heb ik veel sfeervolle villa’s in Spanje ontdekt. Een eigen vakantiehuis in Spanje, ver weg van de massa, dichtbij de natuur en met de locals om de hoek. Dichtbij het échte Spaanse leven dus. Daar kom ik altijd weer dankzij mijn huurauto, die me buiten de gebaande paden brengt. Heerlijk vind ik het: dwalen door landschappen, de zon die op de auto schijnt… En dan die stilte als ik eenmaal bij één van mijn plekjes aanbeland. Onbeschrijfelijk!

Wist je dat?

Een vakantie is bij mij altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto!

Eliza was here USP's

Ontdek mijn vakantiehuizen in Spanje

Waar ligt jouw ideale vakantiehuis in Spanje?

Dat Spanje een fantastisch land is, durf ik inmiddels met zekerheid te stellen. Zo reed ik vorige week nog eindeloos veel kilometers door de glooiende landschappen van Andalusië. Maar niet alleen het vasteland heeft zijn charme, ook de eilanden van Spanje zijn bijzonder. Zo is Mallorca met haar azuurblauwe water één van mijn favoriete bestemmingen geworden. En zo heeft de ruigheid van La Palma en Lanzarote grote indruk op me gemaakt. Verblijven in een vakantiehuis in Spanje is dus eigenlijk áltijd een goed plan, welk plekje je ook bezoekt! Op zoek naar een vakantiehuis in Spanje op een bijzondere plek? Of je nu kiest voor een authentiek wit vakantiehuis op het ongerepte Lanzarote, of een rustige casa in Andalusië, je kunt zelf de streek verkennen. Spanje heeft zoveel mooie plekjes om te ontdekken.

Vakantiewoningen in Spanje ver van de massa

Rustig roer ik in mijn grote pan. Vanavond staat er paella op het menu, mijn favoriete Spaanse gerecht. Tevreden kijk ik om me heen: vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op de zee. En het is hier zo heerlijk rustig. Een eigen vakantiewoning, dat is voor mij pas echt vakantie. Daarom boek je bij mij gemakkelijk een vakantiehuis in Spanje! Tijdens mijn reizen door Zuid-Europa ontdekte ik de leukste plekjes, waaronder unieke vakantiewoningen in Spanje. Mijn adresjes bevinden zich altijd ver van het massatoerisme. Geen drukke vakantieparken vol met villa’s dus, maar jouw eigen rustig gelegen paleisje. Geniet van een vakantiehuis dat van alle gemakken in voorzien, vaak met eigen zwembad of zelfs een jacuzzi. Mijn vakantiehuizen worden vaak gerund door gastvrije eigenaren die je met open armen ontvangen. Meng je tussen de locals en ervaar de authentieke sfeer van jouw vakantiebestemming.

Een Spaanse villa met privézwembad

Ik vond heel wat unieke vakantiehuizen in Spanje met privézwembad. Wat dacht je van een villa ten midden van een bananenplantage op Tenerife of authentieke witte vakantiehuisjes op Ibiza. Waar dobber jij straks in je eigen zwembad?

Rust en ruimte in zonnig Andalusië

Waar iedereen rechts afslaat, ga ik linksaf. Mijn vakantiehuizen bevinden zich dan ook ver van het massatoerisme. Zo ervaar je de rust tijdens je vakantie. Ze zijn vaak omringd door de natuur of gelegen in leuke dorpjes dichtbij de locals. Wanneer je bij mij een vakantiehuis in Andalusië boekt, zijn de vliegtuigtickets en een huurauto altijd inclusief. Zo kun je zelf op ontdekking gaan naar jouw vakantiewoning in Andalusië. Eenmaal aangekomen geeft een huurwagen jou de vrijheid om op ontdekking te gaan en het echte Zuid Spanje te gaan ontdekken. Terwijl ik door Andalusië in Spanje reed, ontdekte ik allerlei bijzondere vakantiehuizen. Wat dacht je van een authentiek vakantiehuis midden in de ruige natuur? Of een moderne villa met uitzicht op de Sierra de Mijas? Wat je ook kiest, een unieke ervaring zul je zeker krijgen. Dat is bij mij verzekerd!

In de buitenkeuken van mijn vakantiehuis in Andalusië leg ik de laatste hand aan mijn tapas. Tevreden kijk ik om me heen: vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op de zee. En het is hier zo heerlijk rustig. Een eigen vakantiewoning, dat is voor mij pas echt vakantie. Er zijn een aantal vakantiehuizen in Andalusië die ik heb ontdekt en graag met jou deel zodat jij hier van kunt gaan genieten tijdens jouw welverdiende vakantie.

Een eigen villa op Ibiza…

Nippend aan mijn cappuccino in een klein restaurantje, vertel ik aan een goede vriend van me dat ik dól ben op Ibiza. Hij begint te lachen. Nog altijd denkt hij dat Ibiza het feesteiland van Spanje is. Totdat ik hem verklap dat ik er al vele unieke plekjes heb ontdekt, in alle stilte en ver weg van de massa. Hij kijkt verrast op, zijn nieuwsgierigheid is gewekt. Ik vervolg: ‘Mijn mooiste ervaring was misschien wel die witte villa op Ibiza, gelegen tussen de pijnbomen en met eigen zwembad. Zo’n plek waar je alleen met de huurauto kunt komen en waar je enkel nog de vogeltjes hoort fluiten!’

Ik weet nog goed dat ik mijn allereerste vakantiehuis op Ibiza ontdekte. Een uniek en kleinschalig plekje, even van de kust af. De eigenaar, Juan, reed me het Spaanse eiland rond. Hij liet me zien hoe verrassend mooi Ibiza is. Het ene na het andere verscholen baaitje doemde op. Hij nam me mee naar authentieke restaurantjes, waar ik de smaakvolle lokale keuken van Ibiza ontdekte. Een fantastische ervaring! Jarenlang was ik in dezelfde veronderstelling als mijn vriend. Totdat ik een bewoner van Ibiza ontmoette. Hij vertelde me over de schoonheid van zijn eiland en tipte me over de mooie villa’s op Ibiza, waar ik helemaal tot rust zou komen. Een paar weken later vertrok ik. En hij had gelijk! Ibiza heeft mijn hart gestolen.