Voorwaarden & Zekerheden

  1. Home
  2. Organisatie
  3. Voorwaarden

Voorwaarden Eliza was here

Eliza was here

Wees voorbereid

Indien je bij ons jouw vakantie hebt geboekt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze voorwaarden. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed leest voordat je de boeking definitief maakt. Ook is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de ANVR reisvoorwaarden en dat je alle reisinformatie op de website hebt gelezen. Kom niet voor verrassingen te staan!

Uitsluiting herroepingsrecht

Het aanbod op de website is vrijblijvend en kan zo nodig worden herroepen. Herroeping wegens correctie van fouten in de berekening van bijvoorbeeld de reissom of van andere fouten is toegestaan. De herroeping dient zo spoedig mogelijk, doch in ieder geval binnen 24 uur (reizen naar Europa en de Middellandse Zeelanden) respectievelijk binnen 48 uur (reizen naar overige bestemmingen) na de dag van aanvaarding te geschieden onder opgaaf van redenen. Als de reiziger het aanbod aanvaardt in het weekend, vangt de termijn voor herroeping door de reisorganisator aan op zondagavond middernacht. Je hebt in dat geval recht op volledige teruggave van eventueel betaalde gelden.

Kennelijke fouten

Er kunnen kennelijke fouten of kennelijke vergissingen optreden tijdens het aanbieden van mijn reizen of het boeken daarvan. Als deze als zodanig herkenbaar zijn, vanuit het perspectief van de gemiddelde reiziger, dan zijn deze fouten of vergissingen niet bindend voor mij.

De consument beschikt niet over het recht om van een aankoop af te zien

Hoewel artikel 47 van de Wet betreffende de marktpraktijken en consumentenbescherming bij de verkoop op afstand in een termijn van 14 kalenderdagen voorziet waarbinnen de consument de overeenkomst kan herroepen is dit herroepingsrecht niet van toepassing op de contracten gesloten via deze website. Ingevolge het KB van 18 november 2002 (artikel 139§2 Wet marktpraktijken en consumentenbescherming) worden overeenkomsten op afstand betreffende diensten voor logies, vervoer, het restaurantbedrijf en vrijetijdsbesteding onder bepaalde voorwaarden vrijgesteld. Deze uitzondering voor de toeristische sector werd ingegeven door de specificiteit van de in deze sector geleverde diensten en is in overeenstemming met Europese richtlijn betreffende de verkoop op afstand, die eveneens een uitzondering voorziet voor diensten betreffende logies, vervoer, het restaurantbedrijf en de vrijetijdsbesteding.

Autohuur voorwaarden

Algemene voorwaarden Sunny Cars

De autohuur voorwaarden kunnen per bestemming verschillen. Onderstaand vind je per bestemming de juiste voorwaarden. Lees deze goed door en voorkom problemen bij aankomst!

Vertrek april 2020 t/m oktober 2020

Vertrek november t/m maart

Deze voorwaarden zullen snel volgen.

Zekerheden

Eliza was here

Bij vakantie hoort een zorgeloos gevoel. Daarom vinden wij het belangrijk je ervan te verzekeren dat je nergens over in hoeft te zitten als je bij Eliza was here een reis boekt. Eliza was here is daarom bij enkele betrouwbare partners aangesloten. Zo kan jij altijd met een fijn gevoel vertrekken én thuiskomen.

Geschillencommissie Reizen

Daarnaast erkennen we de bevoegdheid en algemene voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen.

SGR

De reizen die ik aanbied, vallen binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling onder de garantie van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Lidnummer: 3609
Zie ook: www.sgr.nl

Zekerheden SGR

Safeshops.be

Eliza was here is aangesloten bij SafeShops.be. Wij verwijzen hiervoor naar de volgende pagina: https://www.safeshops.be/nl/label/sunweb/. Webwinkels die het SafeShops.be label voeren hebben een strenge juridische en financiële check doorstaan. Daardoor biedt Eliza was here 5 zekerheden van SafeShops.be zodat de consument veilig online kan kopen:

1. Weten met wie je zaken doet en hoe je het bedrijf gemakkelijk kunt benaderen
2. Algemene voorwaarden die voldoen aan alle wettelijke regelingen
3. Veiligheid en privacy garantie
4. Veilig betalen
5. Onafhankelijke klachtenbemiddeling
Meer informatie vind je op www.safeshops.be.

Safeshops.be