Vakantiehuis & villa in Griekenland

Rust, stilte en privacy

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Vakantiehuis
  4. Griekenland

Vakantiewoningen in Griekenland ver van de massa

De magie van de Griekse eilanden

Ik weet nog goed dat ik mijn Griekse vriend Manos voor het eerst ontmoette. ’s Ochtends vroeg in een koffietentje aan de haven op het Griekse eiland Kreta, raakten we aan de praat. Hij, met zijn pet op en zijn typisch Griekse uitstraling vroeg me waar ik verbleef. Ik zei hem dat ik nog op zoek was naar een fijn plekje om te overnachten de komende dagen. Er ontstond een twinkeling in zijn ogen. “Mijn vriend heeft een práchtige villa hier in Griekenland!”

Het is inmiddels één van mijn favoriete manieren om mijn vakantie door te brengen: in een eigen villa in Griekenland. Ze zijn vaak gelegen in ongerepte natuur, dichtbij het lokale leven, om met mijn huurauto vervolgens de omgeving te verkennen. Ik verblijf nu regelmatig in mijn ‘eigen’ vakantiehuis op de verschillende eilanden van Griekenland. Want niet alleen op Kreta kan het, ook op Corfu, Kefalonia, Lefkas en alle andere eilanden heb ik al talloze fantastische villa’s ontdekt om een mooie vakantie door te brengen…

Wist je dat?

Een vakantie is bij mij altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto!

Eliza was here USP's

Ontdek mijn vakantiehuizen in Griekenland

Waar ligt jouw ideale villa in Griekenland?

Sinds ik Manos ontmoette, wist ik zeker: er zijn nog zoveel unieke plekjes in Griekenland te vinden! En het is waar. Steeds weer laat ik me verrassen door de tips van locals. Zo krijg ik elke keer weer de mooiste zonsondergang voorgeschoteld, beland ik op verscholen baaitjes en eet ik bij de lekkerste lokale restaurantjes... Mocht je nog twijfelen: Griekenland is fantastisch!

Jouw unieke vakantiewoning in Griekenland

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Griekenland? Maar blijf je net als ik graag ver weg van de massale vakantieparken, drukke stranden en volle toeristenbussen? Bekijk dan eens mijn aanbod. Waar iedereen rechts afslaat, sla ik linksaf. Zo vond ik tijdens mijn reizen door Griekenland de meest unieke vakantieadresjes. Ik deel deze graag met jou! Wanneer je bij mij een vakantiehuis in Griekenland boekt, kun je ervan uitgaan dat deze zich altijd ver van de massa bevindt. Wel zijn mijn plekjes altijd rustig gelegen en omringd door groen. Ook bevinden ze zich te midden van het lokale leven. Geniet van een vakantiewoning in Griekenland met een authentiek karakter, ruime kamers, een eigen tuin en terras of zelfs een privézwembad. Een unieke ervaring verzekerd!

Van Zakynthos tot Chalkidiki

Of je nu kiest voor het idyllische Chalkidiki, het intieme Ithaka of het ongerepte Zakynthos; ik vond unieke vakantieadresjes op heel wat verschillende plekken in Griekenland. Wanneer je bij mij een vakantiehuishuis in Griekenland boekt, zijn een vlucht en een huurauto altijd inbegrepen. Zo kun je zelf op verkenningstocht gaan naar jouw adresje. Eenmaal aangekomen geeft een huurauto de mogelijkheid om naar hartenlust de hele streek te verkennen!