Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Schoolvakanties

Schoolvakanties

Op reis in de vakantieperiodes

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Schoolvakanties

Op vakantie in de schoolvakanties

Schoolvakanties zijn hét moment om er even tussenuit te knijpen. De kids hebben vrij en jij kunt samen genieten van een onvergetelijke vakantie.

Tips voor een unieke vakantie in de schoolvakanties

Of je nu even weg wilt met het gezin, familie of vrienden; ook tijdens de schoolvakanties wil je verblijven bij de mooiste vakantieadresjes, op de meest geliefde bestemmingen. Mijn tip? Boek op tijd! De mooiste vakantiehuizen en appartementen zijn vaak snel vol.

Ook in de schoolvakanties een unieke vakantie, weg van de massa? Met deze tips boek je moeiteloos de perfecte reis!

 

Zonvakantie
  • Gevarieerd aanbod voor iedereen
  • Eenvoudig zoeken binnen de vakantieperiodes
  • Volledig ontspannen, weg van de massa

Naar de zon in elke vakantieperiode

Bij het plannen van jouw vakantie is het slim om rekening te houden met schoolvakanties. Of je nu tijdens de zomervakantie de warmte van de Méditerranée wilt ervaren, het koude herfstweer wilt ontlopen tijdens de herfstvakantie  of de feestdagen in het buitenland wilt vieren tijdens de kerstvakantie; er is altijd een excuus te vinden voor om de kou te verlaten. Liever in de warmere maanden vertrekken? Zoek de eerste zonnestralen wilt op in de voorjaarsvakantie, of laat je zintuigen tot bloei komen in de meivakantie, al mijn plekjes bieden voor elke schoolvakantie een passende bestemming.

Alle schoolvakanties op een rij

Ik heb alle schoolvakanties van Nederland voor je op een rij gezet, samen met mijn favoriete bestemmingen in Europa en rondom de Middellandse Zee. Maak het jezelf gemakkelijk met een fly & drive vakantie en geniet van vrijheid. In de zomervakantie raad ik je aan om te kiezen voor het adembenemende Griekenland, met zijn witte huisjes en turquoise wateren. Voor de herfstvakantie is Toscane, Italië, een geweldige optie met zijn schilderachtige landschappen en heerlijke wijnen. Tijdens de kerstvakantie kun je het betoverende Andalusië, Spanje ontdekken met zijn sprookjesachtige sfeer en historische charme. Voor de voorjaarsvakantie adviseer ik de Algarve, Portugal, met zijn prachtige kustlijn en aangename temperaturen.

Kies voor een kleinschalig adresje en begin met aftellen naar jouw zonovergoten vakantie weg van de massa, misschien zelfs via mijn last minute vakantieaanbiedingen.

 

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease