Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR

Last minute Portugal

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minute
  4. Portugal

Zoek je last minute deals naar de Portugese zon?

Tijdens het zoeken naar een last minute vakantie naar Portugal ben ik al op veel bijzondere adresjes terecht gekomen. Het is het hele jaar door een fijne vakantiebestemming, dus als het aan mij ligt pak ik om de paar weken het vliegtuig. Of het nu voor een weekendje weg of een langere vakantie is; de mogelijkheden zijn eindeloos. Wie weet zit jij binnenkort aan de goudgele stranden of tussen de glooiende heuvels van deze geweldige last minute bestemming.

Tips voor last minute bestemmingen in Portugal

Als ik omringd wil worden door wijngaarden, trek ik graag richting de Costa Verde in Noord-Portugal. Voor een beetje gezelligheid trek ik weer richting de Costa de Lisboa; ideaal gelegen voor een dagje naar één van de grotere steden zoals Lissabon. Voor een strandvakantie is de Algarve de bestemming. Hier geniet je van veel zonuren aan zee. De uitgestrekte kustlijn vol goudgele stranden lijkt soms wel oneindig! Wil ik genieten van het eilandleven, dan ga ik richting Madeira of de Azoren. Laten we ook de rust en ruimte van Alentejo zeker niet vergeten. De veelzijdigheid van Portugal maakt het de ideale bestemming voor jouw last minute vakantie!

Last minutes Portugal

Last minute deals

  • Het hele jaar mooi weer op Portugal
  • Vertrek binnen 8 weken naar de zon
  • Veelzijdige vakantiebestemming

Ontdek mijn last minutes naar Portugal

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Last minute naar unieke verblijven in Portugal

In Noord-Portugal verblijf graag in een quinta, een adresje op het platteland. Ze komen in alle soorten en maten. Zo in de natuur kom ik helemaal tot rust. Geregeld vind je tussen de groene bossen ook een gezellige Bed and Breakfast, vooral in Alentejo. De lieve eigenaren staan hier voor je klaar met leuke tips en werken hard en vol trots om jou een onvergetelijke tijd te bezorgen. Als ik echt even privacy wil hebben, kies ik voor een vakantiehuis. Vooral aan de Algarve en op Madeira is het strand altijd dichtbij of pak je de huurauto. Voor een luxe getaway ga ik richting Costa de Lisboa waar ik neerstrijk in een hotel of appartement. Met de vele adresjes in Portugal is er voor iedere soort last minute vakantie wel iets te vinden!

De beste reistijd voor een Portugese last minute

Het hele jaar door is het fijn om naar Portugal af te reizen. Boek je last minute in juni, juli of augustus, dan heb je bijna altijd hoge temperaturen. Genoeg zon voor iedereen! In de winter is het zacht weer in Portugal, heerlijk voor een actieve vakantie waarin je van alles kunt ondernemen.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease