Al 20 jaar specialist in kleinschalige vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Last minute vakantie naar Portugal

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minute
  4. Portugal

Zoek je last minutes naar de Portugese zon?

Het is nooit te laat voor een reis naar Portugal!

Een bestemming die het hele jaar door fijn is om naartoe te reizen. Als het aan mij ligt, pak ik om de paar weken een last minute vakantie naar Portugal. Of het nu voor een weekje weg of een zomervakantie is, de locals laten je maar al te graag kennis maken met de Portugese gastvrijheid. Tijdens mijn fly & drive vakanties in Portugal heb ik al vele kleinschalige adresjes mogen ontdekken.

Of het nu vlakbij de goudgele stranden is of tussen de glooiende heuvels, voor een zonvakantie zit je hier goed.

Wist je dat?

Een last minute vakantie naar Portugal is bij mij altijd inclusief verblijf, vlucht en huurauto!

Eliza was here USP's

Ontdek mijn Portugese adresjes voor een last minute

Last minutes naar de zon in Portugal

Zo zit ik graag bij een Portugese quinta in Noord-Portugal, een adresje op het platteland. Ze komen in alle soorten en maten. Zo middenin de natuur kom ik helemaal tot rust. Je kunt je gedachten helemaal op nul zetten. Geregeld vind je tussen de groene bossen ook een gezellige B&B in Costa de Lisboa. De lieve eigenaren staan hier voor je klaar met leuke tips in de omgeving en werken hard en vol trots voor hun verblijf. Als ik echt even privacy wil hebben, kies ik voor een vakantiehuis in de Algarve. Met het strand dichtbij is het heerlijk om de huurauto te pakken, voor ik het weet sta ik met mijn voetjes in de zee. De veelzijdigheid van last minutes naar Portugal blijven me verrassen!

Zin om snel de koffers te pakken? Je kunt bij mij nu een voordelige last minute vakantie naar Portugal boeken en binnen 6 weken zit jij onder de Portugese zon bij een adresje weg van de massa.