Kerstvakantie 2020

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Schoolvakanties
  4. Kerstvakantie

Op vakantie in de kerstvakantie

Vier de feestdagen in het buitenland!

Ben je ook benieuwd hoe men de feestdagen in het buitenland viert? De kerstvakantie is de ideale periode om de cultuur van de landen in de Mediterranée op te snuiven en te proeven van de tradities en gebruiken van de lokale bevolking. Zo ontdekte ik bijvoorbeeld dat in Spanje Nochebuena (Kerstavond) de belangrijkste feestavond is en dat Turrón dan vaak als dessert op tafel verschijnt.

  • 19 december 2020 t/m 3 januari 2021
  • Heerlijke winterzon in de Mediterranée

Wist je dat?

Een vakantie is bij mij altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto!

Eliza was here USP's

Bekijk mijn adresjes voor de kerstvakantie:

Naar de zon in de wintermaanden

Ik denk nog vaak terug aan een paar jaar geleden, toen ik tijdens Kerstmis voor een korte vakantie op Madeira was. De hoofdstad Funchal was prachtig versierd met lichtjes en kerstbomen, wat een gezellig gezicht! Op 23 december vulden de straten zich met dansende en feestvierende mensen tijdens de bekende markt van Funchal, Mercado dos Lavradores. Maar de spectaculaire vuurwerkshow met Oud & Nieuw heeft misschien nog wel de meeste indruk op mij gemaakt. Niet voor niets dat ik nu alweer aan het kijken ben om dit jaar met de feestelijke dagen weer een weekje weg op Madeira door te brengen!

Wanneer op reis in de kerstvakantie van 2020?

Klinkt de kerstvakantie doorbrengen in Zuid-Europa en rondom de Middellandse Zee je als muziek in de oren? Met de voeten in het zand en een versgeperst drankje in je hand de feestdagen vieren? Dat snap ik! Hoewel je misschien denkt aan sneeuw en kou als je denkt aan kerst, kun je dan natuurlijk ook gewoon de winterzon opzoeken! Heb je al zin om te vertrekken? Neem dan snel een kijkje bij mijn favoriete plekjes voor de kerstvakantie. De datum van de kerstvakantie 2020 is in heel Nederland hetzelfde: 19 december 2020 t/m 3 januari 2021.

Liever naar de zon reizen in een andere vakantieperiode? Bekijk mijn bestemmingen in de krokusvakantie, zomervakantie, paasvakantie en herfstvakantie.