Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Thema vakantie romantisch

Romantische vakantie

Liefde op het eerste gezicht

  1. Home
  2. Vakantie interesses
  3. Romantisch

Wegdromen onder de sterrenhemel

Samen weg in de Méditerranée

Ik droom net weg in de zon als ik in de verte iemand mijn naam hoor roepen. Het is mijn vriendin Blanca uit Spanje, en aan haar gezicht te zien, heeft ze groot nieuws. “Cristobal heeft me ten huwelijk gevraagd!” Ik ben meteen klaarwakker. We lachen en vallen elkaar in de armen – wat heerlijk!

Als ze me alle details heeft verteld, kijkt ze me schalks aan. “Zou jij ons tips willen geven voor de huwelijksreis? Dit wordt de meest romantische vakantie van ons leven…”

Ontdek mijn romantische adresjes in Europa

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Een romantische vakantie voor twee

Een vakantie voor twee, die de meest romantische tijd van hun leven moet worden – daar weet ik wel raad mee! Ik weet dat Blanca en haar man net als ik van kleinschalig en rust houden, dus het platteland is de perfecte plek voor hen. Ik denk terug aan de agriturismo die ik vorig jaar bezocht met dat geweldige uitzicht over het glooiende landschap. Ze kunnen er samen een wijntje drinken terwijl de zon achter de heuvels verdwijnt – of in elkaars ogen verdwijnen… Ja, dat wordt het! Dat is de perfecte vakantie voor twee.

Op huwelijksreis in Italië

Een paar maanden later wuif ik, samen met de andere bruiloftsgasten, Blanca en Cristobal uit. Ze vertrekken met een huurauto op roadtrip door Italië, langs kleinschalige, unieke locaties die ik voor hen heb uitgedacht, om te eindigen bij de agriturismo die ik in gedachten had. Hun huwelijksnacht brengen ze door in de kleine bed and breakfast in de buurt. Zodra ze uit het zicht verdwenen zijn, bel ik de eigenaresse. “Is het gelukt met de kaarsjes, de rozen en de champagne?”

Wist je dat?

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease