Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Winterzon vakantie Cyprus

Winterzonvakantie Cyprus

Overwinteren op een eiland

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Winterzon
  4. Cyprus

Fijn overwinteren op Cyprus

Het eilandleven heeft iets magisch, een winterzonvakantie naar Cyprus staat dan ook vaak op mijn lijstje. Dit eiland heeft zoveel culturele plekken om te ontdekken. In het rustige laagseizoen is het heerlijk om die te ontdekken en er lekker op uit te trekken. Het zonnetje is zacht en je kunt fijn wandelen. Het kan af en toe even regenen, maar dan duik ik gewoon een gezellig restaurant in. Het is al een heerlijk idee dat ik alleen met een jasje aan over straat kan lopen. En vaak genoeg kun je ook prima aan het zwembad liggen!

Een zonvakantie in de winter op Cyprus

Ontdek Cyprus ook eens in de wintermaanden. In de kerstvakantie kun je hier bijvoorbeeld genieten van de lokale keuken, perfect voor een onvergetelijk kerstdiner. Met wie vertrek jij deze winter naar dit prachtige eiland? 

Ontdek mijn winterzonvakanties op Cyprus

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Waarom kiezen voor de Cypriotische winterzon?

Het is misschien niet de eerste winterzon bestemming die in gedachten op komt, maar sla hem zeker niet over. Kijk goed naar de maanden waarin de temperaturen aangenaam zijn en pak een trui en jas mee in de koffer. Dan is het op Cyprus heerlijk vol te houden in de wintermaanden. Het belangrijkste: de zonnestralen helpen als geen ander tegen de winterdip. Er zijn nog meer fijne redenen om jouw koffers te pakken naar de winterzon:

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease