Al 20 jaar specialist in kleinschalige vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Zonvakantie in januari

Waar schijnt de zon?

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. Januari

Zoek de mediterrane zon op in januari

Waar gaat de reis heen?

De winter in Nederland betekent vaak vooral donkere dagen, regen en veel kou. En dan kun je twee dingen doen: afwachten óf jezelf dat fijne zomergevoel gunnen. Ik kies natuurlijk voor dat laatste. Afgelopen jaar heb ik januari mijn koffers gepakt voor een reisje naar Tenerife met wat vrienden. Het zonnetje laat zich daar nog lekker vaak zien, de mensen lachen en Spaanse tapas smaken in januari ook nog verrukkelijk. 

Het lijkt wel alsof het daar nooit echt winter wordt!

Wist je dat?

Een zonvakantie is bij mij altijd inclusief verblijf, vlucht en huurauto!

Eliza was here USP's

Ontdek zonnige adresjes in januari

Mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in januari

Cyprus, Madeira, de Canarische eilanden, het zuiden van Portugal en het zuiden van Spanje zijn mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in januari. Hier is het dan nog rond de 15-20 graden. Het is in Spanje de ideale periode om te slenteren door de charmante steden en cultuur op te snuiven in de traditionele dorpjes. Ook Cyprus vind ik een fijn plekje in januari. Hier vind je veel spa’s met bubbelbaden waar je in de winter heerlijk kunt ontspannen. Op Cyprus heb ik een aantal adresjes waar je kunt genieten van een massage of waar je de sauna helemaal voor jezelf hebt. Zo kom ik de winter makkelijk door!|

Zonvakantie januari boeken

Om januari toch nog zonnig door te komen vind je hierboven mijn favoriete adresjes voor een vakantie in januari. Kun je wel wat meer zonnige inspiratie gebruiken? Je kunt ook speuren tussen al mijn winterzon bestemmingen.