Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Fly & drive vakantie Portugal

Fly & drive vakantie Portugal

De vrijheid van een huurauto

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Fly drive
  4. Portugal

Op avontuur in de Portugese landschappen

Ontdek de mooiste plekjes helemaal zelf

Dat Portugal een fantastisch mooi land is, leerde ik alweer jaren geleden tijdens mijn eerste reis naar dit land. Daar huurde ik een auto en reed ik over talloze verlaten weggetjes. Ik ontdekte prachtige stranden, schitterende bosgebieden en zag steeds weer van die mooie, lieflijke huisjes. Dat alles had ik nooit kunnen doen zonder mijn huurauto: een fly & drive in Portugal heeft mij steeds de mooiste vakanties in dit land gegeven!

Het land heeft niet minder dan 1200 kilometer aan kustlijn en prachtige bergpassen. Daartussen liggen charmante stadjes, zoals Guimarães, Viseu of Coimbra. Elke keer als ik aan Portugal terugdenk, krijg ik spontaan een glimlach op mijn gezicht.

Wist je dat...

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Ontdek mijn Portugese adresjes

Unieke plekjes ontdekken met een fly & drive in Portugal

Na een dagje strand besloot ik gewoon wat te gaan rondrijden en belandde ik in het plaatsje São Brás de Alportel, dat middenin de natuur ligt. Al snel had ik de blauw-witte huisjes in mijn vizier. Toen ik ze zag, wist ik meteen: dit is een uniek plekje, hier wil ik mijn vakantie wel doorbrengen. En zo geschiedde! Ik ontmoette de eigenaren en voelde me direct welkom op deze plek, middenin de Portugese heuvels.

Na deze kennismaking ontdekte ik nog veel meer bijzondere plekjes in Portugal. En steeds weer kletste ik honderduit met de eigenaren van die plekjes, die me altijd weer de beste tips geven voor de regio’s waar ze gevestigd zijn. Zo zag ik in de Costa Verde al talloze wijnvelden, indrukwekkende natuurgebieden en historische steden en wandelde ik aan de Costa de Lisboa langs de groenste parken en over schitterende stranden. Allemaal prachtige, unieke plekjes die ik zonder mijn huurauto nooit ontdekt had!

Op avontuur in de Portugese landschappen

Met een fly and drive in Portugal kan je gemakkelijk unieke plekjes ontdekken. In de Algarve hou ik ervan om te gaan ontspannen, in een kleinschalige bed and breakfast, weg van alle drukte. Ik deed ook al roadtrips door het hart van het land, van de Costa Verde in Porto naar de prachtige Costa de Lisboa. Het water komt me nog altijd in de mond als ik denk aan alle vinho verde, bacalao en pasteis de nata. Ook Madeira ontdekte ik al met een fly and drive in Portugal. Wanneer je een vliegreis bij mij boekt is de auto inbegrepen. Zo kun je zelf op pad om de omgeving te verkennen. Wat ik bovendien zo leuk vind aan Portugal zijn de unieke plekken waar ik heb verbleven. De mensen die ik hier ontmoette en die ik je met plezier aanraad tonen je met trots hun land!