Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Vakantie zomer 2023

Vakantie zomer 2024

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zomeraanbod

Zonnige vakantiebestemmingen in de zomer van 2024

Een vakantie in de zomer is iets waar ik al weken van te voren naar uit kan kijken... De dag beginnen met een vers ontbijt, ontspannen aan het strand of het onbekende van jouw vakantiebestemming ontdekken met je huurauto. Gun jezelf deze prachtige momenten tijdens de zomer van 2024!

Welke reisbestemming past bij jou?

Of het nu tijdens de schoolvakanties is of liever buiten het seizoen, in Zuid-Europa vind je de tijdens de zomer een groot aanbod aan zonnige vakantiebestemmingen. In het voorjaar is het in landen zoals Andalusië en de Algarve al heerlijk vertoeven. In hartje zomer geniet je op de Griekse eilanden van een heerlijke zeebries, of bezoek je één van de veelzijdige bestemmingen van Spanje.

Reserveer snel jouw plekje voor de vakantie zomer van 2024!

 

Ontdek adresjes in Europa voor de zomer

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Op vakantie in de zomer van 2024

Van april tot en met oktober in 2024 ga ik weer genieten van al het moois dat Europa te bieden heeft. Of het nu een vliegvakantie of autovakantie is, zolang ik maar bijzondere plekken mag verkennen. De stilte in de natuur, de verlaten stranden, gesprekken met de locals; het is mogelijk! Ook in de zomermaanden zoals juli en augustus hoef jij je geen zorgen te maken dat je omgeven wordt door toeristen. Mijn kleinschalige adresjes liggen namelijk altijd weg van de massa. Het enige dat jij zult horen zijn de krekels en een zacht briesje wind. Een welverdiende vakantie in de zomer ligt op jou te wachten.

Zonnige bestemmingen in de zomer

Een vakantie in de zomer is voor mij vooral ontspannen en genieten. Maar dat wil niet zeggen dat ik alleen maar wil relaxen op reis: vakantie vieren is ook ontdekken. Culturen, smaken, geuren, kleuren en natuurlijk natuur. Daarom wil ik jou laten kennis maken met mijn kleinschalige, maar o zo geliefde, bestemmingen in Europa. Een charmante bed and breakfast midden in de natuur, een vakantiehuis met privézwembad of een hotel als perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes. Al deze adresjes hebben één ding gemeen: ze liggen allemaal op een rustig plekje en hebben een eigenaar die jou met een warm welkom zal ontvangen. 

Fijne prijsjes in de zomer

Ben je op zoek naar een voordelige vakantie voor de zomer van 2024? Kijk dan zeker naar mijn adresjes die een vroegboekkorting aanbieden. Omdat mijn eigenaren vaak maar beperkt plek hebben, maken ze het graag voor jou mogelijk om al ver van te voren jouw vakantie te plannen. En dat mag beloond worden!

 

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease