Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR

Last minute Spanje

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minute
  4. Spanje

Zoek je last minute deals naar de Spaanse zon?

Bij de gedachte aan de warmte van de zon, ben ik in staat om mijn koffers te pakken voor een last minute vakantie naar Spanje. De authentieke finca’s, de traditionele keuken en de glooiende heuvels; Spanje heeft veel te bieden voor echte levensgenieters. Zoek nu voordelige last minutes en binnen een aantal weken zit jij onder de Spaanse zon met traditionele tapas en een koel glas sangria.

Tips voor Spaanse bestemmingen

Ik stap de huurauto in en deze brengt mij door de groene bergen naar mijn kleinschalige adresjes. Deze vind je zowel op het vasteland als op de Spaanse eilanden. Spanje is voor mij een favoriete bestemming voor een last minute vakantie. Waar je ook naartoe gaat, je reist altijd de zon achterna! Zo ben ik al aan talloze Spaanse costa's beland. Het bracht me in Andalusië naar prachtige steden zoals Sevilla en Granada. Vergeet bij last minute reizen naar Spanje de zonovergoten Canarische Eilanden niet. Hier kun je het hele jaar door genieten van fijne temperaturen. Ook de landschappen zijn een bezienswaardigheid op zich; van bananenplantages op Tenerife tot het stille maanlandschap van La Palma en de zwarte lavastranden op Lanzarote. Op de Balearen kom ik graag voor een last minute zonvakantie, overal op Mallorca en Ibiza zie je helderblauw water en vind je langgerekte stranden.

Last minutes Spanje

Last minute deals

  • Het hele jaar door zongarantie
  • Vertrek binnen 8 weken naar de zon
  • Veelzijdige vakantiebestemming

Ontdek mijn last minutes naar Spanje

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Unieke last minute vakantie naar Spanje

Als ik morgen kon vertrekken naar Spanje, zou ik het zo doen! Zuid-Spanje is waar ik de smaken van tapas, de goudgele stranden en de gastvrije bevolking pas echt leerde kennen. Of het nu een Spaans vakantiehuis met zwembad, ruim appartement voor de familie, gezellige B&B of een authentieke finca is; hier heb ik mij altijd weten te vermaken. Onderschat ook de pracht en praal van de Spaanse eilanden niet. De unieke landschappen, bijzondere verblijven en kleurrijke dorpen zijn een genot om te ervaren.

De beste reistijd voor een last minute naar Spanje

Een last minute in de zomer is natuurlijk altijd goed! Van mei t/m oktober zijn de temperaturen warm, schijnt de zon vrijwel altijd en is het zeewater heerlijk om een duik in te nemen. Zeker de maanden juni, juli en augustus zijn geliefd, ook bij de locals. Je zult hen dan ook regelmatig op de stranden tegenkomen. Ook in de maanden oktober t/m april ga ik graag die richting op; de winterzon in Spanje is warm genoeg voor een warme vakantie. Zeker de Canarische eilanden en Andalusië zijn fijne bestemmingen voor een last minute reis in de winter.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease