Al 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Last minute vakantie naar Spanje

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minute
  4. Spanje

Zoek je last minutes naar de Spaanse zon?

Het is nooit te laat voor een reis naar Spanje!

Bij de gedachte aan de warmte van de zon, ben ik in staat om mijn koffers te pakken voor een last minute vakantie naar Spanje. De authentieke finca’s, de traditionele keuken en de glooiende heuvels; Spanje heeft veel te bieden voor echte levensgenieters. Ik stap de huurauto in en deze brengt mij over de kronkelende wegen door de groene bergen naar mijn kleinschalige adresjes.

Spanje is voor mij dan ook een favoriete bestemming voor een fly & drive vakantie, op deze manier ben ik al op talloze plekjes beland.

Wist je dat?

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Ontdek mijn Spaanse adresjes voor een last minute

Last minutes naar de zon in Spanje

Het bracht me in Andalusië in prachtige steden als Sevilla en Granada. Uren kon ik slenteren door de straatjes. Vergeet bij last minute reizen naar Spanje de zonovergoten eilanden niet. Zo kun je op de Canarische Eilanden het hele jaar door genieten van fijne temperaturen. Ook de landschappen zijn een bezienswaardigheid op zich; van bananenplantages tot het stille maanlandschap en zwarte lavastranden. Op de Balaeren kom ik graag voor een zonvakantie, overal zie je helderblauw water en vind je langgerekte stranden.

Boek nu een voordelige last minute vakantie naar Spanje en binnen 6 weken zit jij onder de Spaanse zon met traditionele tapas en een koel glas sangria.