Vakantiehuis & villa in Portugal

Genieten in alle stilte

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Vakantiehuis
  4. Portugal

Vakantiewoningen in Portugal ver van de massa

Blootvoets zit ik op het strand, terwijl ik tuur naar de zon die in het water zakt. Het witte Portugese zand kriebelt tussen mijn tenen. In mijn hand houd ik een glaasje lokale wijn. Even wend ik mijn hoofd tot het landschap grenzend aan het strand. Vrolijke lichtjes verlichten glinsterend op de veranda van mijn vakantiewoning. Wat is een vakantiehuis in Portugal toch heerlijk!

Indrukwekkende stranden, de lekkerste port en prachtige bossen… Portugal is één van mijn favoriete landen aan de Middellandse Zee! Niet alleen vanwege haar prachtige natuur en de heerlijke culinaire versnaperingen, ook door alle unieke logeerplekjes die ik hier ontdekte ben ik verliefd geworden op het Portugese land. Al enkele keren verbleef ik in een heerlijk vakantiehuis in Portugal, wat ik zonder twijfel nog vaker ga doen!

Wist je dat?

Een vakantie is bij mij altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto!

Eliza was here USP's

Ontdek mijn vakantiehuizen in Portugal

Een hoogtepunt: mijn eigen kleinschalige villa in Portugal

Toen mijn Griekse vriendin Melina me vertelde dat ze de rest van de Mediterranée nog niet goed kende, beloofde ik haar: wij gaan genieten van een weekje Portugal. Dat die belofte niet moeilijk waar te maken zou zijn, wist ik van mijn eerdere reizen door het land. Maar toen Melina en ik onze eigen villa in Portugal betraden, was het nóg mooier dan al mijn eerdere reizen… Dit was fantastisch: ons ‘eigen’ huis in de groene heuvels van de Algarve, met uitzicht op slapende dorpjes.

Unieke plekjes in het Portugese landschap

Steeds weer weet Portugal me te verrassen. Eindeloos kan ik rondrijden in mijn huurauto, over verlaten weggetjes en door stille landschappen. Dat is hoe ik het liefst vakantie vier: ver weg van de massa, bij een uniek plekje, het liefst omringd door mooie natuur en met mijn eigen huurauto die me op deze stille plekjes brengt. En ik kan je vertellen: genieten is geen moeilijke opgave in Portugal!

Bijzondere villa in Portugal

Waar iedereen rechts afslaat, ga ik linksaf. De vakantiehuizen bevinden zich dan ook ver van het massatoerisme. Wel zijn ze omringd door ongerepte natuur en altijd vlakbij het lokale leven. Wanneer je bij mij een vakantiehuis in Portugal boekt, zijn de vlucht en een huurauto altijd inclusief. Zo kun je zelf op verkenningstocht gaan in de omgeving en in de namiddag nog even een plons nemen in je eigen zwembad. Heerlijk! En de volgende dag ga je met de huurauto gewoon weer verder met het ontdekken van het authentieke Portugal.

Van de Algarve tot Porto

Portugal heeft zoveel mooie plekjes om te ontdekken. Ik vond dan ook het ene na het andere unieke vakantiehuis in Portugal. In de Algarve verbleef ik in een authentieke witte villa en op Madeira in een kleurrijke boerenwoning. Welke vakantiewoning in Portugal past het beste bij jou?