Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Winterzon vakantie Portugal

Winterzonvakantie Portugal

Overwinteren op Portugese plekjes

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Winterzon
  4. Portugal

Heerlijk overwinteren in Portugal

Niet alleen in de zomer kun je op ontdekkingstocht in Portugal, ook een winterzonvakantie is een mooie manier om dit prachtige land te ontdekken. De Portugese costa's hebben ook in de winter veel te bieden. De oneindige kustlijnen zijn fantastisch voor een wandeling over het strand en het binnenland heeft kleurrijke dorpjes om te bezoeken. Naast het vasteland is het eiland Madeira ook een plaatje in de wintermaanden. En dat onder het genot van zachte temperaturen! Met een trui of jasje ben je klaar voor de winter in de Portugese zon.

Een zonvakantie in de winter in Portugal

Ontdek het land van de eindeloze kusten eens in de wintermaanden. Plan jouw winterzonvakantie op tijd, of ga voor een last minute vakantie naar Portugal.

 

Ontdek mijn winterzonvakanties in Portugal

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Waarom kiezen voor de Portugese winterzon?

Vergeet de winterdip en breng jezelf naar zonnige bestemmingen deze winter. In de winter koelt het wel iets af in Portugal, maar lang niet zo erg als in eigen land. Met een trui aan en gewikkeld in een dekentje kun je nog fijn buiten zitten in de wintermaanden. Een fijn idee toch? Er zijn nog meer fijne redenen om jouw koffers te pakken naar de winterzon:

  • Breng de feestdagen door in het buitenland
  • Werk eens een maand onder de zon
  • Er even tussenuit met jouw partner
  • Met het gezin weg in de schoolvakanties

Ga voor de kust of de bergen

Als er een bestemming is die in trek is om te overwinteren in Portugal, dan is het de Algarve wel. De goudgele kustlijnen, het gezellige binnenland en de vele dorpjes zorgen ervoor dat jij iedere dag van de reis wel op ontdekking kunt. Als je voor een citytrip wilt gaan is Lissabon aan de Costa de Lisboa niet te missen. Verder zijn de uitgestrekte landschappen met wijngaarden in Noord-Portugal ook echte aanraders. Wist je dat je op deze plekken op unieke plekjes kan verblijven? Denk bijvoorbeeld aan deze fijne quinta's

Overwinteren op het bloemeneiland

Volgens velen is het juist fijner om Madeira te bezoeken in het laagseizoen. Zachte temperaturen zorgen dat jij veel kunt ondernemen. En laten we niet vergeten dat de natuur zich opmaakt en opbloeit in deze periodes. Je kijkt je ogen uit!

 

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease