Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Fly & drive vakantie Spanje

Fly & drive vakantie Spanje

Op ontdekkingstocht met de huurauto

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Fly drive
  4. Spanje

Een Spaans avontuur

Bijzondere tochten over pittoreske wegen

Ruige vulkanen, verscholen baaitjes, prachtige bergen… Spanje is zonder twijfel één van mijn meest geliefde vakantiebestemmingen! Al vaak kwam ik in Spanje en steeds weer ontdekte ik er de fijnste dorpjes, de mooiste natuur en de liefste locals. Mijn favoriete manier om het échte Spaanse land te ontdekken, is toch wel met een huurauto. Met een fly & drive in Spanje ben ik al op talloze bijzondere plekjes beland waar ik anders nooit zou komen...

Het land is zo divers: van het groene noorden via het ruigere Catalonië en Andalusië tot de stranden van de Costa Brava of de Costa Blanca. Vergeet ook de bruisende steden Barcelona of Madrid niet! Perfect om te verkennen met een fly and drive vakantie.

Wist je dat...

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Ontdek mijn Spaanse adresjes

Ontdek de mooiste adresjes tijdens een fly & drive in Spanje

Als het op verblijf aankomt, vermijd ik liever de grote hotels en kies voor kleinschalige vakantieadresjes. Ontbijten met zicht op zee? Of in de bergen tussen de olijfbomen genieten van een glaasje lokale wijn? Puur genot! Ook ga ik altijd graag op rondreis. Zo leer ik verschillende leuke plaatsen kennen.

Eén van die bijzondere plekjes die ik met mijn huurauto ontdekte, was op het Spaanse eiland Lanzarote. Een kleinschalig plekje ver weg van de massa, dat middenin het ruige landschap van Lanzarote ligt. Vanaf mijn kleurrijke terrasje voor het adresje, waar de vlaggetjes hangen, kijk ik hier de hele dag door mijn ogen uit. Het voelt haast onwerkelijk dat dit bestaat, een plek die zó stil is en afgelegen ligt van alle drukte. Hier vult mijn hart zich weer met liefde, zoals het dat al op zoveel bijzondere plekjes in Spanje deed!

Op avontuur in Spanje met een huurauto

Nog zo fijn aan de bijzondere vakantieadresjes die ik steeds ontdek, is dat de eigenaren vaak ontzettend lieve mensen zijn. Dankzij hen ontdek ik steeds weer de meeste unieke uitzichten, winkeltjes, restaurantjes en natuur in Spanje. Dankzij hen, want vaak zijn het plekken die ver weg van de massa liggen. Wist je bijvoorbeeld dat ik de top van berg Roque Nublo op Gran Canaria beklom, wat me een machtig mooi uitzicht gaf? Of dat ik op Mallorca talloze stille baaitjes ontdekte? Dankzij de locals die ik ontmoet, maar zeker ook dankzij mijn fijne huurauto!

Spanje is het perfecte land om erop uit te trekken met de auto. Weg van de grote massa leer je hier nog een hele hoop onontdekte plekjes kennen. Met een fly and drive vakantie in Spanje kun je zelf op pad op zoek naar onontdekte natuur en authentieke dorpjes. Ik ontdekte bijvoorbeeld de Playa de Monsúl in Andalusië. Wist je dat in de naburige Tabernaswoestijn ooit beroemde hollywoodfilms werden gedraaid?