Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Thema vakantie Nederlandse eigenaar

Op vakantie bij Nederlandse eigenaren

Wel zo makkelijk

  1. Home
  2. Vakantie interesses
  3. Nederlandse eigenaren

Logeren bij Nederlandse eigenaren

Levensgenieters op avontuur in de Mediterranée

Wanneer ik op vakantie ga en ik kom bij een uniek adresje met Nederlandse eigenaren voelt het altijd als thuiskomen. Maar niet zomaar thuiskomen! In een prachtige omgeving en ergens waar je compleet kunt ontspannen.

Tijdens mijn reizen heb ik ondertussen al heel wat levensgenieters in het buitenland ontmoet. Daarom heb ik voor jullie alle kleinschalige ontdekkingen op een rijtje gezet met eigenaren uit Holland.

Wist je dat?

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Ontdek mijn Nederlandse adresjes in de Mediterranée

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Nederlandse eigenaren in het buitenland

Een aantal Nederlanders hebben de beslissing genomen om ons kleine landje te verlaten en in het buitenland een mooie bed & breakfast te gaan runnen. Wat een geluk dat ik deze vakantieverblijven heb ontdekt en met jullie kan delen! Alle eigenaren hebben hun eigen, unieke verhaal en een bijzonder plekje gekozen om zich te vestigen. Twee van deze ontdekkingen kwamen ook voorbij in het programma ‘Ik vertrek’!

Gastvrijheid van Nederlandse bodem

Bij de adresjes met Nederlandse eigenaren word je ontvangen met een warm welkom. Ik mocht logeren bij Nederlanders van Finca Paraiso. Hier werd ik ontvangen door Karel en Marja met een fles wijn en chips! Vooral de verhalen van alle eigenaren, daar kan ik uren naar luisteren. Zo zijn Wynand en Nel spontaan hun studerende zoon achterna gegaan naar Portugal en hebben nu het mooie plekje Monte do Casarão waar ik een rondleiding kreeg over hun prachtige erf. Ik weet in ieder geval zeker dat ik weer terug ga komen bij al deze lieve mensen!