Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR

Geld Terug Garantie

 1. Home
 2. Geld Terug Garantie

Onze Geld Terug Garantie voor jouw vakantie

Met onze Geld Terug Garantie hoef jij je geen zorgen te maken over jouw vakantie. Als het reisadvies voor jouw vakantiebestemming binnen 2 weken voor vertrek wijzigt naar negatief, krijg jij gegarandeerd jouw geld terug.
 
Heb je betaald met een voucher? Ook dan geldt de Geld Terug Garantie. Hiermee ben jij altijd verzekerd van geld terug bij een annulering door negatief reisadvies of eventueel faillissement.
 • Binnen 2 weken jouw geld terug
 • Ook na betaling met voucher 

Daarnaast kun jij met de garanties van Eliza Veilig&Zeker boeken zonder zorgen.

Vragen & Voorwaarden

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het aanvragen van de Geld Terug Garantie?

 1. Als er een negatief reisadvies wordt afgekondigd voor jouw vakantiebestemming en je vertrekt binnen twee weken, dan ontvang je van ons een e-mail.
 2. Ga naar 'Mijn Eliza' en selecteer de betreffende vakantie. Klik op de button 'annuleren' om een volledige terugbetaling te ontvangen.
 3. Volg de stappen in het Mijn Eliza account en bevestig je bankgegevens.
 4. Jouw geld wordt binnen twee weken (na ontvangst van jouw bankgegevens) teruggestort.

Let op: het is niet mogelijk om een terugbetaling aan te vragen eerder dan twee weken voor jouw vertrek. Verandert het reisadvies eerder? Dan moet je wachten tot veertien dagen voor vertrek voor je de terugbetaling kan aanvragen.

Voorwaarden

 • Als er een negatief reisadvies wordt afgekondigd voor jouw vakantiebestemming en je vertrekt binnen twee weken, dan ontvang je van ons een e-mail.
 • Eliza was here volgt het reisadvies van Diplomatie Belgium. Indien het niet mogelijk is om naar je bestemming te vertrekken, kun je een volledige terugbetaling aanvragen binnen twee weken voor jouw vertrekdatum.
 • De hoofdboeker kan de terugbetaling aanvragen via Mijn Eliza vanaf twee weken voor de oorspronkelijke vertrekdatum.
 • Eliza was here stort het volledig betaalde bedrag terug binnen twee weken na het ontvangen van de bankgegevens van de hoofdboeker.
 • De Geld Terug Garantie is niet geldig voor groepsreizen v.a. 15 personen.