Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Workation

Workation in Europa

Unieke verblijven, geschikt voor werkvakanties

  1. Home
  2. Workation

Geniet van een workation op een zonnige bestemming

Het liefst reis ik zo veel mogelijk. Nu er steeds meer mogelijkheden zijn om op afstand te werken probeer ik mijn hobby en mijn werk zo veel mogelijk te combineren door op werkvakantie te gaan in het buitenland.  

Ik heb een aantal verblijven uitgezocht die perfect zijn voor een workation in Europa. Deze plekjes zijn niet alleen van alle (digitale) gemakken voorzien, maar hier kun je na een werkdag ook van het strand genieten, de omgeving verkennen en uitgebreid dineren in fantastische restaurants. Wat dacht je van een workation in Spanje, of combineer je liever werk en ontspanning in Portugal?

Eliza's Bestsellers
  • Uitstekende en veilige WiFi
  • Een aangename werkplek in een rustgevende omgeving
  • Ontspannende activiteiten & faciliteiten

Ontdek adresjes voor een werkvakantie in Europa

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Combineer werk en ontspanning tijdens een workation in Europa

Een workation in Europa is voor mij de ideale manier om te genieten van een zonnig klimaat en tegelijkertijd productief te blijven. Wat ik zo fijn vind aan een werkvakantie is de mogelijkheid om te werken vanuit een nieuwe omgeving, nieuwe mensen te ontmoeten en tegelijkertijd te ontspannen. Hier krijg ik echt een boost van die het hele jaar aanhoudt! 

Deze bestemmingen mag je niet overslaan 

Spanje is een populaire bestemming voor een workation, vanwege de ontspannen levensstijl, de prachtige stranden, de culturele bezienswaardigheden en de overheerlijke keuken. Er zijn genoeg plekjes in Spanje waar je kan genieten van een workation. Ga bijvoorbeeld naar één van de Canarische eilanden, zoals Gran Canaria, of kies juist het vasteland, zoals Andalusië. Hier leven ze laat, dus kun je ook na een werkdag nog heerlijk meegaan in het lokale ritme. Hetzelfde geldt voor Portugal; met meer dan voldoende fijne verblijfopties en werkmogelijkheden, is dit de ideale bestemming voor een werkvakantie. In Lissabon vind je bijvoorbeeld een grote community aan digital nomads. Wil je na je werkdag ook nog wat ontspannen? Dan zijn er ook genoeg fantastische bezienswaardigheden in Lissabon te vinden!