Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Vakantie verblijf erfgoedlogies

Erfgoedlogies

Unieke plekken met karakter

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Erfgoedlogies

Terug in de tijd met erfgoedlogies

Logeren in een historisch erfgoed

Het is geen geheim: ik hou van unieke plekken met karakter. Daarom ga ik graag naar erfgoedlogies. Dat zijn kleinschalige hotels of erfgoed b&b’s met een verhaal. Gelukkig barst de Middellandse Zee van de cultuur en de geschiedenis. Zo stootte ik op unieke plekjes die me terug in de tijd slingerden. Met de luxe van vandaag, uiteraard!

Ik plofte neer op het met witte lakens gedrapeerde hemelbed. De kamer had ooit aan een markiezin toebehoord. Dat had Elena me verteld, de eigenares van de kleinschalige erfgoed b&b. Ik stelde me voor hoe de markiezin zich er had voorbereid voor het diner, net zoals ik nu deed. De geur van urenlang garende stoofschotel kwam met de zeebries al door het open raam.


Wist je dat?

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Ontdek mijn erfgoedlogies in de Mediterranée

Cultuur en geschiedenis in één

Ben je benieuwd hoe ik aanraking kwam met erfgoedlogies? Op Cyprus leerde ik verschillende erfgoedlogies kennen. Het eiland, met zijn lange geschiedenis, is heerlijk om je even terug te trekken in de tijd. Lange zandstranden met prachtig blauw water wissel je zo af met Romeinse ruïnes en Ottomaanse en Venetiaanse gebouwen. Aangezien bij mij een auto meteen inbegrepen is als je boekt, trek je er gemakkelijk op uit op Cyprus. En ‘s avonds ontspan je je met lekker eten en zalige Cypriotische wijn op met het overdekte terras van je eigen erfgoed b&b!