Paasvakantie 2021

Alles staat in bloei

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Schoolvakanties
  4. Paasvakantie

Op vakantie in de paasvakantie

Alle zintuigen komen tot bloei!

Het lentebriesje dat zachtjes door je haar waait, de temperatuur die langzaam begint te stijgen, krokussen die af en toe weer verschijnen: dit is mijn favoriete tijd van het jaar. Kan jij ook zo genieten van het voorjaar? Tijdens de paasvakantie ga ik er het liefst even lekker tussenuit in de Mediterranée. Om een nieuwe bestemming te ontdekken of juist een oude favoriet te bezoeken. Vaak neem ik tijdens een korte vakantie even de tijd om te genieten van de opbloeiende natuur en kom ik lekker tot rust.

  • 6 april t/m 19 april 2021
  • Genieten van de eerste zonnestralen

Zie ik jou in april bij een van mijn kleinschalige adresjes? In de paasvakantie ben jij bij mij nog steeds verzekerd van alle rust en ruimte bij een plekje weg van de massa.

Tip: heb jij een corona-voucher ontvangen? Dan kan jij deze nu al inwisselen voor een fijne vakantie!

Bekijk mijn adresjes voor de paasvakantie:

Naar de zon in de bloeimaand

Een van mijn favoriete bestemmingen om te bezoeken in mei is Madeira. Dit bloemeneiland van Portugal komt tijdens de lente helemaal tot leven. Hier maak ik eindeloze wandelingen, ga ik op ontdekkingstocht bij de watervallen of geniet ik van de heerlijke lokale wijnen. Ook in Spanje kan ik altijd ultiem genieten van een weekje weg. Op Tenerife of Gran Canaria begint het in deze periode al lekker warm te worden. Hier voel je de eerste zonnestralen op je gezicht schijnen, terwijl je geniet van prachtige uitzichten over zee.

Wanneer op reis in de paasvakantie van 2021?

De datum van de paasvakantie in 2021 is in heel België hetzelfde, namelijk van 6 tot en met 19 april 2021. Wil jij ook graag vakantietips voor een ontdekkingsreis in het voorjaar? Bekijk hieronder mijn favoriete plekjes in Europa en rondom de Middellandse Zee en laat je inspireren! Je kunt natuurlijk ook snuffelen tussen mijn last minute vakanties in mei.

Liever op reis in een andere vakantieperiode? Bekijk mijn bestemmingen in de krokusvakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie.

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen.

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto