Paasvakantie 2020

Alles staat in bloei

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Schoolvakanties
  4. Paasvakantie

Op vakantie in de paasvakantie

Alle zintuigen komen tot bloei!

Het lentebriesje dat zachtjes door je haar waait, de temperatuur die langzaam begint te stijgen, krokussen die af en toe weer verschijnen: dit is mijn favoriete tijd van het jaar. Kan jij ook zo genieten van het voorjaar? Tijdens de paasvakantie ga ik er het liefst even lekker tussenuit in de Mediterranée. Om een nieuwe bestemming te ontdekken of juist een oude favoriet te bezoeken. Vaak neem ik tijdens een korte vakantie even de tijd om te genieten van de opbloeiende natuur en kom ik lekker tot rust.

  • 25 april 2020 t/m 3 mei 2020
  • Genieten van de eerste zonnestralen

Wist je dat?

Een vakantie is bij mij altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto!

Eliza was here USP's

Bekijk mijn adresjes voor de paasvakantie:

Naar de zon in de bloeimaand

Een van mijn favoriete bestemmingen om te bezoeken in mei is Madeira. Dit bloemeneiland van Portugal komt tijdens de lente helemaal tot leven. Hier maak ik eindeloze wandelingen, ga ik op ontdekkingstocht bij de watervallen of geniet ik van de heerlijke lokale wijnen. Ook in Spanje kan ik altijd ultiem genieten van een weekje weg. Op Tenerife of Gran Canaria begint het in deze periode al lekker warm te worden. Hier voel je de eerste zonnestralen op je gezicht schijnen, terwijl je geniet van prachtige uitzichten over zee.

Wanneer op reis in de paasvakantie van 2020?

De datum van de paasvakantie in 2020 is in heel België hetzelfde, namelijk van 25 april tot en met 3 mei. Wil jij ook graag vakantietips voor een ontdekkingsreis in het voorjaar? Bekijk hieronder mijn favoriete plekjes in Europa en rondom de Middellandse Zee en laat je inspireren! Je kunt natuurlijk ook snuffelen tussen mijn last minute vakanties in mei.

Liever op reis in een andere vakantieperiode? Bekijk mijn bestemmingen in de krokusvakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie.