Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Vakantie B&B romantisch

Romantische Bed and Breakfast

Romantiek aan de Middellandse zee

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Bed and Breakfast
  4. Romantisch

Romantisch overnachten in een Bed & Breakfast

Heerlijk ontspannen in alle rust en ruimte

De ideale plek om als koppel heen te gaan, is een romantische B&B. Je wordt er wakker in zachte, witte lakens. De ochtendzon verlicht de smaakvol ingerichte kamer. Door het open raam komt een lichte wind, terwijl op het terras het gerinkel van kopjes en bordjes klinkt. Zalig! In Europa kan je bij deze kleinschalige plekjes heerlijk vakantie vieren en weer even helemaal tot elkaar komen. Een nachtelijke wandeling door de natuur, een huisgemaakt ontbijt en een romantische kamer; ze staan allemaal voor jullie klaar.

Wat is een B&B?

Zoals het in het Engels al gezegd wordt staat bij een B&B het logeren en het ontbijt centraal. Het ontbijt is voor mij een van de hoogtepunten van een romantische B&B. Kraakverse koffiekoeken, heerlijk zoet fruit, ongelofelijke kazen, knapperig brood en natuurlijk heel wat lokale specialiteiten. Geweldig om al bij het ontbijt nieuwe dingen te leren kennen. De unieke plekjes die ik het liefst bezoek worden uitgebaat door mensen boordevol passie. Ze staan voor je klaar in hun kleinschalige Bed & Breakfast. Je krijgt ongetwijfeld nog extra attenties, van originele tips om de streek te verkennen tot een lekker glaasje champagne bij je aankomst.

Romantisch overnachten bij een chambre d’hôtes

Mijn romantische B&B’s bevinden zich weg van de massa. Je hebt er gewoon even tijd voor jezelf. In Andalusië trek ik er dan ook graag op uit, langs oude stadjes en in de majestueuze bergen zoals de Sierra Nevada. Ook Italië is geweldig! Je dompelt je er onder in de Zuid-Italiaanse gastvrijheid. Maar eigenlijk heb ik al langs de hele Middellandse Zee een hoop kleinschalige paradijzen. Authentieke plekjes, waar de rust en de passie voor het goede leven regeren! Jij kunt eenvoudig bij mij een vakantie boeken naar een sprookjesachtige B&B in Europa. Deze plekjes zijn zeer geliefd, dus wees er snel bij voor ze vol zitten. Wil je graag persoonlijk advies over een chique plekje? Je mag altijd contact opnemen en dan kijken we samen!

Ontdek mijn romantische B&B weg van de massa

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Dromerige Bed and Breakfast voor een weekendje weg

Niets anders dan jullie samen

Even alle tijd nemen voor elkaar, relaxen in de jacuzzi en in de ochtend uitgebreid ontbijten, zonder ook maar een moment van stress. Klikt als een droom of niet? Die droom komt heel dichtbij als jij samen een fijne vakantie doorbrengt bij een idyllische B&B. In Europa ben ik op zoek gegaan naar mooie plekjes die in deze droom passen en ik heb er gelukkig een aantal kunnen vinden!

Proef samen in Italië de passie en romantiek die Italianen in hun gerechten verwerken. Geniet in Griekenland van de Griekse gastvrijheid waarmee je ontvangen wordt. Ontspannen kan ten overvloede in Spanje waar je samen de dag met een Spaanse siësta onderbreekt. Maak kennis met de pracht van de Portugese natuur door een romantische wandeling te maken. En op Malta neem je het van de wellness en plan je een heerlijke massage voor totale rust en ontspanning. Wat wil een mens nog meer...

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease