Promotion

Vliegvakantie

Met het vliegtuig naar de Mediterranée?

Iedere keer vind ik het een hele belevenis om op vakantie te gaan met het vliegtuig. Mijn vakantie start al als ik op het vliegveld aankom. Als ik met mijn koffer aan de hand over het vliegveld loop, krijg ik namelijk iedere keer weer enorme vakantiekriebels. Als ik eenmaal in het vliegtuig zit, kan ik heerlijk wegdromen bij mijn vakantieadresjes. Ik weet al wat ik ga doen zodra ik ben geland. Heerlijk dat een huurauto inclusief is tijdens mijn fly & drive vakantie. Ik ga langs de prachtige baaien rijden, de lokale dorpjes bezoeken en indrukwekkende bezienswaardigheden bekijken.

Vliegvakantie door Europa

De meeste vakanties probeer ik aan te bieden vanaf Brussels Airport. Maar je kunt mijn vakantieadresjes ook bereiken via de luchthavens in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Vanaf deze luchthaven kun je naar mijn bestemmingen in Spanje, Griekenland, Italië, Malta, Cyprus en Portugal vliegen. Wil je meer weten over de vliegreis naar jouw vakantieadresje, kijk dan op deze pagina.

Wil je een vliegvakantie boeken naar de Mediterranée? Ik vind het heerlijk om naar mijn zonvakantie te vliegen. Het geeft een ultiem vakantiegevoel als je na een aantal uur het vliegtuig uitstapt en je de warme zon voelt, de frisse zeegeur ruikt en het prachtige Mediterrane landschap ziet. Hieronder laat ik je mijn aanbod van mijn unieke adresjes voor een reis in Europa zien. Of wil je zo snel mogelijk al vertrekken dan kun je hier mijn last minute vakanties bekijken.

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials